ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕΡΟΣ...ΔΕΥΤΕΡΟΝ !!! (videos)

08/11/2010

Στα γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει… 
Το διάλλειμα των εκλογών… έμοιαζε με αιωνιότητα για τους μικρούς και μεγάλους ποδοσφαιρόφιλους.
Ξανά δράση στη Σούπερ Λίγκα, με τον Παναθηναϊκό να πηγαίνει στο Περιστέρι για να αντιμετωπίσει -τον απελπισμένο για βαθμούς- Ατρόμητο και την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Εργοτέλη στο ΟΑΚΑ, περιμένοντας επιστροφή στις νίκες.

Στα υπόλοιπα ματς της 9ης αγωνιστικής, ο ΠΑΟΚ καλείται να πιστοποιήσει την αγωνιστική του άνοδο, περνώντας νικηφόρα από την Καβάλα, ενώ ο Άρης κοντράρεται με τη Λάρισα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αναλυτικά:

Σάββατο, 6/11

SKODA Ξάνθη-Ηρακλής 2-2

Μπορούσαν να ήταν και χειρότερα τα πράγματα για την Ξάνθη… Οι Ακρίτες ήθελαν πάση θυσία τη νίκη, αλλά το μόνο που πέτυχαν, ήταν να πάρουν -μετά κόπων και βασάνων- έναν πόντο από το ματς με τον Ηρακλή (2-2) στα Πηγάδια.



Αστέρας Τρίπολης-Πανσερραϊκός 0-2

Μία ευχάριστη και αξέχαστη εμπειρία προσέφεραν οι παίκτες του Πανσερραϊκού στους… δώδεκα οπαδούς τους, οι οποίοι, στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής, βρέθηκαν στο πλευρό τους, στις εξέδρες του γηπέδου του Αστέρα στην Τρίπολη. Τα «λιοντάρια», αν και αγωνίστηκαν από το 49’ με δέκα παίκτες, επικράτησαν 2-0 στην έδρα της ομάδας της Πελοποννήσου.


Ολυμπιακός Βόλου-Κέρκυρα 1-0

Έπιασε από το… λαιμό την -σε κατάσταση πολιορκίας- Κέρκυρα, αλλά μία ολόκληρη ώρα δεν μπορούσε, όχι να σκοράρει, αλλά ούτε φάση να δημιουργήσει. Στο 61', όμως, ο… εκπορθητής, Ηλίας Σολάκης, έπειτα από μία φανταστική σέντρα του Ούμπιντες, πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με εξαιρετικό πλασέ έδωσε μία σπουδαία νίκη (1-0) στον Ολυμπιακό Βόλου. Την πρώτη του, μάλιστα, απέναντι στους Φαίακες στη θεσσαλική πόλη!



Ολυμπιακός-Πανιώνιος 5-0

Λίγο πριν τις εκλογές, ο Ολυμπιακός είναι σίγουρος για τον δικό του ηγέτη. Με μπροστάρη και κορυφαίο τον Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, οι «ερυθρόλευκοι» διέλυσαν με σκορ 5-0 τον Πανιώνιο στο «Γ. Καραϊσκάκης», πατώντας “delete” στην μέτρια εμφάνιση και στην ήττα από τον Παναθηναϊκό την προηγούμενη αγωνιστική.




Το πρόγραμμα της Δευτέρας:

Άρης-Λάρισα (17:15, NovaSports 2)

Μείνε ο Άρης που… γουστάρεις! Μετά την επιστροφή στις νίκες απέναντι στον Ατρόμητο και την εξαιρετική εμφάνιση του απέναντι στη Λεβερκούζεν, ο Άρης θα προσπαθήσει να κάνει με τη Λάρισα όσα η ατυχία του στέρησε στη «Bay Arena»! Δεδομένου ότι οι «βυσσινί» παρουσιάζονται ανάλογα… αεράτοι (από την νίκη, μετά από καιρό, επί της Ξάνθης και από την αναμονή του νέου γηπέδου) θα έχει ενδιαφέρον αν θα τα καταφέρει.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου)
ΒΟΗΘΟΙ: Τάτσης (Ηπείρου), Τουμπάκαρης (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: "Kλεάνθης Βικελίδης"


Καβάλα-ΠΑΟΚ (17:15, NovaSports 1)

Αν είναι έτσι οι υπηρεσιακοί… Η ταμπέλα του «προσωρινού» παραμένει στον Μάκη Χάβο -μαζί, όμως, παραμένει και η μεταμόρφωση του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη! Μετά την τεράστια νίκη με τη Βιγιαρεάλ, ο «δικέφαλος»… πετάγεται μέχρι την Καβάλα και ψάχνει να συνεχίσει το μίνι σερί (Πανιώνιο, Εργοτέλη) που έχει ξεκινήσει και στο πρωτάθλημα. Παρένθεση, δε, στο δικό τους αήττητο τέτοιο (που έτρεχε από την πρεμιέρα) θέλουν να κάνουν οι «Αργοναύτες» το προηγούμενο ματς στις Σέρρες.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παππάς (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Μπιτσίδης (Θράκης), Μαγιάννης (Άρτας)

ΓΗΠΕΔΟ: «Ανθή Καραγιάννη»


ΑΕΚ-Εργοτέλης (19:30, NovaSports 1)

Ψήφο εμπιστοσύνης! Μια μέρα μετά τις εκλογές -και λίγες έπειτα από τα… ανεπιθύμητα αποτελέσματα με Πανιώνιο και Άντερλεχτ- ΑΕΚ και Μανόλο Χιμένεθ θα προσπαθήσουν να ανταμείψουν τη στήριξη που απολαμβάνουν από τον κόσμο. Με… κατανόηση για τις -αρκετές και πάλι- απουσίες, αλλά και έναν Εργοτέλη «επικίνδυνο» απέναντί της (δύο διπλά σε τέσσερις εξόδους), η «Ένωση» θέλει να διατηρήσει σε αναστρέψιμα επίπεδα τη διαφορά της από την κορυφή.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μήτσιος (Ηπείρου)
ΒΟΗΘΟΙ: Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Δημόπουλος (Μακεδονίας)

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ


Ατρόμητος-Παναθηναϊκός (19:30, NovaSports 2)

Το νου στην «καρδάρα με το γάλα»! Μετά από μια… αντιφατική εβδομάδα (με τη νίκη επί του Ολυμπιακού να τον κρατάει «με τα μπούνια» στο κόλπο του τίτλου και την ισοπαλία με τη Ρούμπιν να «ψαλιδίζει» τις ελπίδες για πρόκριση στο Champions League) ο Παναθηναϊκός θέλει να διαφυλάξει την αλλαγή κλίματος που έφερε η νίκη επί του «αιωνίου»! Εμπόδιο στα… σχέδια ο Ατρόμητος, που θα ψάξει το (πρώτο μετά από τέσσερα ματς) «τρίποντο», με το οποίο θα «ξεκολλήσει» από την προτελευταία θέση.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σπάθας (Πειραιά)
ΒΟΗΘΟΙ: Γκάγκας (Λάρισας), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Περιστερίου

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής:

Σάββατο, 13 Νοεμβρίου

Πανιώνιος-Ατρόμητος (15:00)
Εργοτέλης-Ολυμπιακός (17:15)
Κέρκυρα-SKODA Ξάνθη (17:15)
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (19:30)
Παναθηναϊκός-Λάρισα (19:30)

Κυριακή, 15 Νοεμβρίου

Αστέρας Τρίπολης-Καβάλα (17:15)
Ηρακλής-Άρης (19:30)
Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός Βόλου (19:30)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου