ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Το φραστικό επεισόδιο Αδαμίδη με Μαρινάκη και Μπέο!

Το φραστικό επεισόδιο Αδαμίδη με Μαρινάκη και Μπέο!


Το μήνυμα που βγήκε μετά την ΓΣ της Τρίτης στην Superleague είναι πως προχωρούν ενωμένοι, ωστόσο όσα ειπώθηκαν μέσα σε αυτή δεν είναι και τόσο… ενωτικά.
Ο πρόεδρος της ΑΕΚ βρέθηκε στο επίκεντρο καθώς έγινε αποδέκτης ειρωνικών σχολίων από τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Αχιλλέα Μπέο. Η αρχή έγινε με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού Βόλου ο οποίος θέλοντας να πικάρει τον Αδαμίδη του είπε πως οι ομάδες τους θα κοντραριστούν για την πέμπτη θέση. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ δεν θέλησε να ανεβάσει τους τόνους απαντώντας του να κοιτάξει την ομάδα του και να αφήσει ήσυχη την “Ένωση”.
Στη συνέχεια ο Σταύρος Αδαμίδης διατύπωσε κάποιες ενστάσεις για το γεγονός πως, παρά τα όσα είχαν συμφωνηθεί, ότι λέγεται στις συνεδριάσεις διαρρέεται στον Τύπο. Τότε πήρε τον λόγο ο πρόεδρος της Λίγκας λέγοντας στον Αδαμίδη: “Να έρθει ο Παππάς να μας τα πει. Εσύ είσαι περαστικός!”, για να του απαντήσει ο πρόεδρος της ΑΕΚ: “Εχω μετοχές της ΑΕΚ και για αυτό είμαι εδώ. Θα δείξει ο χρόνος ποιος είναι περαστικός από όλους μας εδώ μέσα”. Σε αυτό το σημείο οι τόνοι ανέβηκαν αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων η κατάσταση εξομαλύνθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου