ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Προκαλούν με τον Δέλλα!

Προκαλούν με τον Δέλλα!

  18/11/2010 

Ό,τι θέλει κάνει ο Κάκος στον χώρο του ποδοσφαίρου και μάλιστα με τα όσα κάνει προκαλεί και φυσικά "χαμένος" από όλα όσα κάνει ο κερκυραίος διαιτητής, βγαίνει ο Ολυμπιακός.

Ο Κάκος πρόσφατα "σφύριξε" στο ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα και απέβαλλε τον Τραϊανό Δέλλα με κόκκινη κάρτα, παρότι ο έμπειρος αμυντικός βρισκόταν στον πάγκο και δεν είχε αγωνιστεί.
Ο διαιτητής του αγώνα πήρε την συγκεκριμένη απόφαση γιατί ο Δέλλας πήρε ένα μπουκάλι νερό, από αυτά που είχαν πετάξει οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στον πάγκο της ΑΕΚ, και το επέστρεψε στην εξέδρα. Ο Κάκος το αντιλήφθηκε το συγκεκριμένο γεγονός και έτσι τον απέβαλλε με κόκκινη κάρτα.

Παρόλα αυτά όμως ο Κάκος στο φύλλο αγώνα αυτό που έγραψε ήταν ότι ο Δέλλας μάζεψε το μπουκάλι από το έδαφος και το ακούμπησε δίπλα στον πάγκο της ομάδας του. Αστεία πράγματα δηλαδή, γιατί αυτή η δικαιολογία δεν εξηγεί γιατί απέβαλλε και τον Δέλλα με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Και φυσικά βάση του φύλλου αγώνα ο Δέλλας τιμωρήθηκε με μόλις μία αγωνιστική και όχι με τρεις όπως ορίζει ο κανονισμός. Άρα ο έμπειρος αμυντικός θα εκτίσει τη ποινή του στο ματς της ΑΕΚ με την Καβάλα και απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ θα αγωνιστεί κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου