Κράξιμο Μώραλη σε Καραγεωργίου
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Μώραλη στον "NovaΣΠΟΡ FM 94,6":

Για τη νίκη επί του Εργοτέλη: "Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι, πριν καν ξεκινήσει Δεν έχουμε συνηθίσει να παίζουμε ένα ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά, ως όφειλε κι όπως είχαμε προγραμματίσει. Θεωρώ πως ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, πέτυχε το κρίσιμο γκολ με τον Μάρκο και μετά ένα ακόμη με τον Φουστέρ και πήρε μια σημαντική νίκη για τη συνέχεια. Ο Εργοτέλης με τη σειρά του έπαιξε δυνατά, όπως περιμέναμε και όφειλε από την να κάνει από τη δική του πλευρά, αλλά ήμασταν καλύτεροι και πήραμε μία δίκαιη και σημαντική νίκη". Για την επικοινωνία του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη μετά το ματς: "Είχα μία επικοινωνία με τον κύριο Μαρινάκη. Μου είπε μπράβο για την ομάδα, έμεινε ικανοποιημένος που έπαιξε από την αρχή όπως έπρεπε και από εκεί και πέρα προχωράμε σοβαρά για τον αγώνα του Σαββάτου".

Για την αποβολή του Τάσου Μητρόπουλου από τον πάγκο: "Δεν υπήρχαν διαμαρτυρίες από την πλευρά του Ολυμπιακού. Ο κύριος Μητρόπουλος απλώς αντέδρασε στις διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Εργοτέλη και του κ. Καραγεωργίου. Ο διάλογος έγινε ανάμεσα στους δύο πάγκους και εγώ ήμουν στην εξέδρα, οπότε δεν μπορώ να ξέρω τι ειπώθηκε. Σε κάθε περίπτωση, αυτό δεν είναι σημαντικό, για μας τουλάχιστον".

Για τις διαμαρτυρίες του Νίκου Καραγεωργίου: "Δεν θέλω να σχολιάσω πώς ένας προπονητής επιλέγει να πάρει την ομάδα του από το γήπεδο στη λογική ότι δόθηκε λάθος ένα κόρνερ. Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα, όπου ακυρώθηκε ένα κανονικό γκολ του Ολυμπιακού, δεν είδα καμία τέτοια αντίδραση. Ο καθένας κρίνει τις αντιδράσεις του καθενός".

Όταν ενημερώθηκε ότι ο κ. Καραγεωργίου στη συνέντευξη Τύπου αρνήθηκε ότι ζήτησε να πάρει την ομάδα και να αποχωρήσει, ο κ. Μώραλης σχολίασε: "Σέβομαι αυτό που είπε ο κ. Καραγεωργίου. Αν όπως λέει τους μάζεψε για να τους πει να μη διαμαρτυρηθούν, έχω λάθος αντίληψη, αλλά όλοι γύρω μου αντιλήφθηκαν το ίδιο, ότι ήθελε να πάρει την ομάδα και να φύγει. Βέβαια δεν μπορώ όμως να διαψεύσω κάποιον άνθρωπο για αυτό που λέει. Αφού το δήλωσε δημόσια ότι δεν ήθελε να πάρει την ομάδα και να φύγει, οφείλουμε να το δεχτούμε".

Για το ντέρμπι του Σαββάτου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ: "Έχουμε συνηθίσει και εμείς, αλλά και οι άλλες ομάδες, να μην έχουμε τον κόσμο μας στα εκτός έδρας ντέρμπι. Θα πάμε στο ΟΑΚΑ για να κάνουμε το παιχνίδι μας. Είναι ένα σημαντικό ματς για μας, πάμε να νικήσουμε όπως σε όλες τις αναμετρήσεις και θα δούμε το Σάββατο ποιος θα είναι ο νικητής".

Για την κατάσταση των τραυματιών: "Εξ όσων γνωρίζω, ο Ιμπαγάσα είναι σε τέτοια κατάσταση που αν συνεχίσει έτσι, είναι αρκετά πιθανό να παίξει κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Τοροσίδης και ο Μπράβο δύσκολα θα τα καταφέρουν, ενώ για τον Μέλμπεργκ θα δούμε αύριο".