ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Τα νέα των αντιπάλων μας στην Ευρώπη

Έτοιμος να αγωνιστεί με την Ρουμπίν κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Κάρλος Εντουάρντο. Στην Κοπεγχάγη με Γκαμπιέλ Μιλίτο η Μπαρτσελόνα, την οποία επισκέφτηκε στο "Πάρκεν" ο Πάτρικ Άντερσον. Αμφίβολος ο Ρέγες στην Ατλέτικο για Ρόζενμποργκ, προλαβαίνει το ντέρμπι με Ρεάλ. Το πρόγραμμα της Βιγιαρεάλ μέχρι την Θεσσαλονίκη. Προσωρινός στον πάγκο της Χάιντουκ ο Βούτσεβιτς.
  Αντίπαλοι Παναθηναϊκού
Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα έφτασε το πρωί της Δευτέρας στην Κοπεγχάγη, με τον Γκαμπριέλ Μιλίτο στην αποστολή, το μεσημέρι έκανε προπόνηση στο "Πάρκεν", όπου ο πρώην άσος της "Μπάρτσα", Πάτρικ Άντερσον (μένει στο Μάλμε της Σουηδίας), έκανε την εμφάνισή του και συνομίλησε με παλιούς συμπαίκτες όπως οι Πουγιόλ, Τσάβι, Ινιέστα.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα στην συνέντευξη τύπου έδειξε πως σέβεται την Κοπεγχάγη και τόνισε πως θα πρέπει να κάνει πολύ καλή εμφάνιση η ομάδα του για να φύγει νικήτρια από την Δανία.

Κοπεγχάγη


Η αποστολή της Κοπεγχάγης για το ματς με την Μπαρτσελόνα... Κρίστενσεν, Πόσπεχ, Ότεσεν, Κλοντεμίρ, Κβιστ, Νόρντστραντ, Γκρόνκιερ, Σέζαρ Σαντίν, Νταμ Ν'Ντόι, Άντονσον, Κρίστενσεν, Βεντ, Ζοχόρε, Οβιέδο, Βίνγκααρντ, Βίλαντ, Ζάνκα, Ντέλανεϊ, Μπολάνιος.

Ρουμπίν Καζάν

Ο Κάρλος Εντουάρντο πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση της Ρουμπίν και είναι στην διάθεση του προπονητή του, Κουρμπάν Μπερντίεβ, για το ματς με τον Παναθηναϊκό την Τρίτη.
Η Ρουμπίν Καζάν προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί της Κρίλια Σοβέτοβ Σαμάρα, με δύο γκολ του Σεργκέι Κορνιλένκο.

Αντίπαλοι Άρη

Ατλέτικο Μαδρίτης


Ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγες λόγω αιματώματος ενδέχεται να μην προλάβει να αγωνιστεί την Πέμπτη κόντρα στην Ρόζενμποργκ, αλλά αναμένεται να είναι έτοιμος για το ντέρμπι με την Ρεάλ Μαδρίτης την Κυριακή.

Μπάγερ Λεβερκούζεν

Ρόζενμποργκ

Στην προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος η Ρόζενμποργκ έμεινε στο 0-0 με την Κόνγκσβινγκερ και στόχος στην τελευταία αγωνιστική την ερχόμενη εβδομάδα είναι να διατηρήσει το αήττητο, καθώς σε 29 ματς έχει 19 νίκες και 10 ισοπαλίες.

Η προετοιμασία για το ματς με την Ατλέτικο ξεκίνησε την Δευτέρα με την κλασική ομιλία του Νιλς Άρνε Έγκεν στους παίκτες, μέρος της οποίας μπορείτε να δείτε στο video που ακολουθεί...



 Αντίπαλοι ΠΑΟΚ

Βιγιαρεάλ


Μετά την ισοπαλία με την Χιχόν την Κυριακή και το ρεπό της Δευτέρας, το πρωί της Τρίτης ξεκινά η προετοιμασία της Βιγιαρεάλ για το ματς με τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη. Η αποστολή θα φτάσει το μεσημέρι της Τετάρτης στην Θεσσαλονίκη και η ομάδα θα προπονηθεί το απόγευμα στην Τούμπα για να ακολουθήσει η συνέντευξη τύπου του Χουάν Κάρλος Γκαρίδο.

Μπριζ


Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Με τέρματα των Τονέλ, Σαμίρ και Λουΐς Ιμπάνιες, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ νίκησε με 3-0 την Ίντερ Ζάπρεσιτς, εκτός έδρας και διατηρήθηκε στην κορυφή με +4 από την Χάιντουκ Σπλιτ.

Αντίπαλοι ΑΕΚ

Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης


Με ένα γκολ του Λάζοβιτς και δύο του Κερζακόβ η Ζενίτ νίκησε με 3-0 την Αλάνια Βλαντικαβκάς και διατηρήθηκε 6 βαθμούς πάνω από την Ρουμπίν Καζάν.

Άντερλεχτ

Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία θα αντιμετωπίσει η Άντερλεχτ την ΑΕΚ στην Αθήνα, καθώς προέρχεται από την σπουδαία νίκη στην έδρα της πρωτοπόρου, Γκενκ, την οποία πλησίασε στους 2 βαθμούς.

Χάιντουκ Σπλιτ

Η Χάιντουκ νίκησε με 2-1 την Χρβάτσκι με τον Μάριν Τομάσοβ να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ στο 81', ενώ το τεχνικό δίδυμο των Γκόραν Βούτσεβιτς και Ζλάτκο Βούοβιτς θα κάνει ντεμπούτο την Πέμπτη κόντρα στην Ζενίτ.

Ουσιαστικά, ο Γκόραν Βούτσεβιτς είναι 1ος προπονητής και ο Βούοβιτς είναι βοηθός του, αν και ο πρώτος ξεκαθάρισε πως είναι προσωρινή η κατάσταση μέχρι να βρεθεί αργότερα ο αντικαταστάτης του Στάνκο Ποκλέποβιτς.

"Δέχτηκα την πρόταση και είμαι ο νέος προπονητής, αλλά μόνο για λίγο", ξεκαθαρίζει ο Βούτσεβιτς, ο οποίος ήταν προπονητής την περίοδο 2008-2009 στις 12 πρώτες αγωνιστικές, μέχρι να παραιτηθεί.

"Θα είμαι στην θέση μέχρι να βρει η διοίκηση νέο προπονητή, για τα επόμενα 2-3 παιχνίδια, αποκλείεται όμως να είναι για παραπάνω. Θα επιστρέψω στην ομάδα των νέων".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου