ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

SUPER LEAGUE - Exit… ball!

Exit… ball! 

06/11/2010

Exit… ball!
Ψήφοι, άκυρα, «λευκά», ετεροδημότες…

Η Ελλάδα «στενάζει στις κάλπες», αλλά πριν -και μετά που θα- αποφασίσει σε ποιους θα αναθέσει τη σωτηρία της, ξέρει που θα βρει… διέξοδο από τα «θα»!

Σάββατο και Δευτέρα η μπάλα «τσουλάει» κανονικά στα γήπεδα της Superleague και το www.sport-fm.gr αποδεικνύει πως η εβδομαδιαία αναλυτική παρουσίαση της αγωνιστικής… «είναι δέσμευση»! SKODA Ξάνθη-Ηρακλής

Κανένα «τρίποντο», ρε παιδιά;;; Ξάνθη και Ηρακλής συγκρούονται στα Πηγάδια και αν… αθροίσουν τις αγωνιστικές που έχουν να δουν το χρώμα της νίκης, ξεπερνούν όσες έχουν παιχτεί συνολικά μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα! Με στόχο την… αποκόλληση -οι μεν από τον πάτο της βαθμολογίας, οι δε από τις ισοπαλίες (τέσσερις συνεχείς)- οι δύο αντίπαλοι υπόσχονται -αν μη τι άλλο- δυνατή μάχη…

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάνταλος (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Κωσταράς (Αιτ/νιας)

ΓΗΠΕΔΟ: Πηγάδια


Αστέρας Τρίπολης-Πανσερραϊκός

Φαντάσου να ‘κανε και… άσους! Χωρίς να έχει νικήσει ακόμα εντός έδρας (τρεις ισοπαλίες), το «τρένο» του Αστέρα έχει φτάσει ήδη στην τρίτη θέση της βαθμολογίας! Με αντίπαλο τον -προτελευταίο, αλλά ανεβασμένο- Πανσερραϊκό, θα έχει ενδιαφέρον αν οι Αρκάδες θα συνεχίσουν το… γούρι ή θα προσθέσουν και το «σπίτι» τους στα όπλα για να αφήνουν «κάγκελο» κάθε βδομάδα τη Superleague!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
ΒΟΗΘΟΙ: Βασιλειάδης (Μακεδονίας), Κουρομπύλια (Καρδίτσας)

ΓΗΠΕΔΟ: Αστέρα Τρίπολης


Ολυμπιακός Βόλου-Κέρκυρα

Μακριά από το… μπούκωμα! Τις υποψίες για «κοιλιά» (που έχουν δημιουργήσει οι τελευταίες εμφανίσεις τους) θέλουν να διώξουν Ολυμπιακός Β. και Κέρκυρα. Τη νίκη των Θεσσαλών επί της ΑΕΚ ακολούθησαν μια ήττα και τρεις ισοπαλίες -το διπλό των «Φαιάκων» στις Σέρρες (με το οποίο τερμάτισαν ίδιο σερί από «Χ») ακολούθησε το… σοκ από τον Αστέρα και η μονομαχία του Πανθεσσαλικού θα αποδείξει ποια από τις δύο «εκπλήξεις» του πρωταθλήματος είναι… ανθεκτικότερη.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παμπορίδης (Κιλκίς)
ΒΟΗΘΟΙ: Μπαλτάς (Αχαΐας), Φραγκιαδάκης (Δωδ/νήσου)

ΓΗΠΕΔΟ: Πανθεσσαλικό Στάδιο


Ολυμπιακός-Πανιώνιος

Επιστροφή στις… λιακάδες! Η ήττα από τον «αιώνιο», η -βουτηγμένη στο στρες- πρόκριση με την Ηλιούπολη και ο τραυματισμός του Ιμπαγάσα «συννέφιασαν» ελαφρώς την ατμόσφαιρα στου Ρέντη, αλλά χρόνος για… μιζέρια δεν υπάρχει! Απέναντι στον «ανακουφισμένο» (από τη νίκη με την ΑΕΚ) Πανιώνιο, ο Ολυμπιακός ψάχνει -εκτός από τους βαθμούς- και μια εμφάνιση ανάλογη εκείνων που τον έφεραν στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Καρσιώτης (Κορίνθου), Αλεξέας (Μεσσηνίας)

ΓΗΠΕΔΟ: «Γ. Καραϊσκάκης»


Άρης-Λάρισα

Μείνε ο Άρης που… γουστάρεις! Μετά την επιστροφή στις νίκες απέναντι στον Ατρόμητο και την εξαιρετική εμφάνιση του απέναντι στη Λεβερκούζεν, ο Άρης θα προσπαθήσει να κάνει με τη Λάρισα όσα η ατυχία του στέρησε στη «Bay Arena»! Δεδομένου ότι οι «βυσσινί» παρουσιάζονται ανάλογα… αεράτοι (από την νίκη, μετά από καιρό, επί της Ξάνθης και από την αναμονή του νέου γηπέδου) θα έχει ενδιαφέρον αν θα τα καταφέρει.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου)
ΒΟΗΘΟΙ: Τάτσης (Ηπείρου), Τουμπάκαρης (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ:


Καβάλα-ΠΑΟΚ

Αν είναι έτσι οι υπηρεσιακοί… Η ταμπέλα του «προσωρινού» παραμένει στον Μάκη Χάβο -μαζί, όμως, παραμένει και η μεταμόρφωση του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη! Μετά την τεράστια νίκη με τη Βιγιαρεάλ, ο «δικέφαλος»… πετάγεται μέχρι την Καβάλα και ψάχνει να συνεχίσει το μίνι σερί (Πανιώνιο, Εργοτέλη) που έχει ξεκινήσει και στο πρωτάθλημα. Παρένθεση, δε, στο δικό τους αήττητο τέτοιο (που έτρεχε από την πρεμιέρα) θέλουν να κάνουν οι «Αργοναύτες» το προηγούμενο ματς στις Σέρρες.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παππάς (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Μπιτσίδης (Θράκης), Μαγιάννης (Άρτας)

ΓΗΠΕΔΟ: «Ανθή Καραγιάννη»


ΑΕΚ-Εργοτέλης

Ψήφο εμπιστοσύνης! Μια μέρα μετά τις εκλογές -και λίγες έπειτα από τα… ανεπιθύμητα αποτελέσματα με Πανιώνιο και Άντερλεχτ- ΑΕΚ και Μανόλο Χιμένεθ θα προσπαθήσουν να ανταμείψουν τη στήριξη που απολαμβάνουν από τον κόσμο. Με… κατανόηση για τις -αρκετές και πάλι- απουσίες, αλλά και έναν Εργοτέλη «επικίνδυνο» απέναντί της (δύο διπλά σε τέσσερις εξόδους), η «Ένωση» θέλει να διατηρήσει σε αναστρέψιμα επίπεδα τη διαφορά της από την κορυφή.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μήτσιος (Ηπείρου)
ΒΟΗΘΟΙ: Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Δημόπουλος (Μακεδονίας)

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ


Ατρόμητος-Παναθηναϊκός

Το νου στην «καρδάρα με το γάλα»! Μετά από μια… αντιφατική εβδομάδα (με τη νίκη επί του Ολυμπιακού να τον κρατάει «με τα μπούνια» στο κόλπο του τίτλου και την ισοπαλία με τη Ρούμπιν να «ψαλιδίζει» τις ελπίδες για πρόκριση στο Champions League) ο Παναθηναϊκός θέλει να διαφυλάξει την αλλαγή κλίματος που έφερε η νίκη επί του «αιωνίου»! Εμπόδιο στα… σχέδια ο Ατρόμητος, που θα ψάξει το (πρώτο μετά από τέσσερα ματς) «τρίποντο», με το οποίο θα «ξεκολλήσει» από την προτελευταία θέση.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σπάθας (Πειραιά)
ΒΟΗΘΟΙ: Γκάγκας (Λάρισας), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Περιστερίου


Αναλυτικά η 9η αγωνιστική

Σάββατο, 6 Νοεμβρίου

SKODA Ξάνθη-Ηρακλής (17:15, NET)
Αστέρας Τρίπολης-Πανσερραϊκός (17:15, NovaSports 2)
Ολυμπιακός Βόλου-Κέρκυρα (19:30, NovaSports 1)
Ολυμπιακός-Πανιώνιος (19:30, NET)

Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου

Άρης-Λάρισα (17:15, NovaSports 2)
Καβάλα-ΠΑΟΚ (17:15, NovaSports 1)
ΑΕΚ-Εργοτέλης (19:30, NovaSports 1)
Ατρόμητος-Παναθηναϊκός (19:30, NovaSports 2)

Η επόμενη αγωνιστική (10η)

Σάββατο, 13 Νοεμβρίου

Πανιώνιος-Ατρόμητος (15:00)
Εργοτέλης-Ολυμπιακός (17:15)
Κέρκυρα-SKODA Ξάνθη (17:15)
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (19:30)
Παναθηναϊκός-Λάρισα (19:30)

Κυριακή, 15 Νοεμβρίου

Αστέρας Τρίπολης-Καβάλα (17:15)
Ηρακλής-Άρης (19:30)
Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός Βόλου (19:30)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου