ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Η κριτική των παικτών με Μπάμπεργκ

Η κριτική των παικτών με Μπάμπεργκ

Το RedPlanet.gr αναλύει την αγωνιστική παρουσία των παικτών του Ολυμπιακού, στη νίκη επί της Μπάμπεργκ με 86-69 στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Β' Ομίλου της Euroleague.
Οι ερυθρόλευκοι δεν είχαν καλή απόδοση στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά από το 11ο λεπτό του αγώνα και έπειτα ανέλαβαν πλήρως τα ηνία πάνω στο παρκέ και έφτασαν εύκολα στην κατάκτηση της πολύτιμης νίκης.
Θοδωρής Παπαλουκάς: Η καλύτερη και πιο μεστή εμφάνιση του αρχηγού τη φετινή σεζόν. Έδωσε ρυθμό στην ομάδα στο πρώτο ημίχρονο, πετυχαίνοντας και τους 10 πόντους του σε αυτό το διάστημα, με 5/5 δίποντα! Πλέον, άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο ελπίζουν να μην σταθεί ξανά άτυχος ο Παπαλουκάς, μετά τους δύο πρόσφατους διαδοχικούς τραυματισμούς που είχε. Αγωνίστηκε 22:47 (10 πόντοι, 5/6 δίποντα, 0/2 βολές, 2 κλεψίματα, 2 ασίστ). Θύμισε για λίγο τον "Τεό" της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.


Ράντοσλαβ Νεστέροβιτς: Δέχθηκε αρκετούς πόντους στην άμυνα από τους ψηλούς της Μπάμπεργκ (Πλάις και Χάινς) και δεν πήρε μεγάλο χρόνο συμμετοχής από τον Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ο Σλοβένος σέντερ δεν ήταν καλός στα 11:06 λεπτά που αγωνίστηκε, πετυχαίνοντας 4 πόντους (1/1 δίποντο, 2/4 βολές). Δικαιούται να βρεθεί και σε ένα άσχημο βράδυ, καθώς είναι από τους πιο σταθερούς παίκτες της ομάδας την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Βασίλης Σπανούλης: Ακόμα μία "γεμάτη" εμφάνιση από τον άσο του Ολυμπιακού στον επιθετικό τομέα. Σε 30:57, πέτυχε 16 πόντους με 3/6 δίποντα, 1/3 τρίποντα και 7/8 βολές. Στο δημιουργικό κομμάτι, θα μπορούσε να "φτιάξει" περισσότερα από τα τρία έτοιμα καλάθια που έδωσε (τρεις ασίστ), αλλά δεν του βγήκαν κάποιες πάσες. Ο "Red-Bill" είναι πολύτιμος για τον Ολυμπιακό. Πάει και τελείωσε.

Γιάννης Μπουρούσης: Νταμπλ-νταμπλ για τον σέντερ του Θρύλου, καθώς σε 24:49 σημείωσε 12 πόντους (5/8 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 2/4 βολές, 3 τάπες), "κατεβάζοντας" 12 ριμπάουντ. Είναι φορμαρισμένος και ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του προπονητή του, παίζοντας με πλάτη στο καλάθι. Γιάννη, συνέχισε έτσι.

Μάρκο Κέσελ: Μπήκε στη δεύτερη περίοδο, "κόλλησε" ένα δίποντο και ένα τρίποντο, αλλά στο δεύτερο μέρος δεν έπαιξε καθόλου, καθώς ο προπονητής προτίμησε και στα είκοσι λεπτά σχήμα με τρία γκαρντ στην περιφέρεια. Όσο αγωνίστηκε, ήταν καλός και δείχνει σιγά-σιγά να βρίσκει τον καλό του εαυτό. Έπαιξε 11:53 και τελείωσε το ματς με 5 πόντους (1/1 δίποντο, 1/2 τρίποντα).

Λουκάς Μαυροκεφαλίδης: Μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη, αναδείχθηκαν οι δύο πρώτοι σκόρερ του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση. Πέτυχε 16 πόντους, με 8/15 δίποντα και 0/1 τρίποντο σε 26:41. Ο φόργουορντ-σέντερ της πειραϊκής ομάδας βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και αποκτά κομβικό ρόλο στο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Μακάρι να συνεχίσει έτσι και να δείξει το ίδιο (καλό) αγωνιστικό πρόσωπο στα δύσκολα ματς της σεζόν.

Ματ Νίλσεν: Θετικός ο Αυστραλός πάουερ φόργουορντ στο διάστημα που αγωνίστηκε (6 πόντοι, 2/3 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 1/2 βολές, ένα κλέψιμο, μία ασίστ, έξι ριμπάουντ σε 17:13). Μπορεί να προσφέρει, πάντως, πολύ περισσότερο στην ομάδα.

Κώστας Παπανικολάου: Έχουμε επισημάνει πως ο μικρός αν δουλέψει στο σουτ, θα αφήσει εποχή. Είναι ένας πολυσύνθετος φόργουορντ, που δείχνει τις ικανότητές του, σε μία σεζόν ορόσημο για την καριέρα του. Πέτυχε 12 πόντους (με 1/2 δίποντα, 3/4 τρίποντα, 1/2 βολές, ένα κλέψιμο, μία ασίστ). Ο Ίβκοβιτς τον εμπιστεύεται, ο ίδιος δουλεύει σκληρά και οι κόποι του αποδίδουν καρπούς.

Ζόραν Έρτσεγκ: Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

Γιοτάμ Χαλπερίν: Δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου από την τεχνική ηγεσία.

Τζαμόν Γκόρντον: Χρειάζεται περισσότερη αυτοπεποίθηση όταν παίρνει την πρωτοβουλία για να τελειώσει μία επίθεση. Επειδή έχει αμυντικό ρόλο στην ομάδα, δείχνει αγχωμένος όταν προσπαθεί να τελειώσει μία ενέργεια. Αγωνίστηκε 12:39, έχοντας 2 πόντους στο ενεργητικό του (1/5 δίποντα, ένα κλέψιμο, μία ασίστ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου