ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

ΕΠΟ : Κοινοτικοί οι Σέρβοι ποδοσφαιριστές

ΕΠΟ : Κοινοτικοί οι Σέρβοι ποδοσφαιριστές

Μετά από αίτημα της ΠΑΕ Λεβαδειακός, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έκανε γνωστό πως οι Σέρβοι ποδοσφαιριστές θα λογίζονται ως κοινοτικοί. 

Ως κοινοτικοί θα αγωνίζονται οι Σέρβοι ποδοσφαιριστές στους επαγγελματικούς συλλόγους, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ το Σάββατο (25/1).
Η Ομοσπονδία προέβη σε αυτή τη διευκρίνηση, μετά από αίτημα της ΠΑΕ Λεβαδειακός και του ποδοσφαιριστή της ομάδας Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:
"Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι η Επιτροπή Ιδιότητας Μετεγγραφών, μετά από αίτημα της ΠΑΕ Λεβαδειακός και του αλλοδαπού ποδοσφαιριστή Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ, αποφάσισε ομόφωνα (αρ. απόφασης 798/2014) ότι ο αιτών υπήκοος της Δημοκρατίας της Σερβίας, επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, αναγνωρίζεται εξομοιούμενος με "κοινοτικό" ποδοσφαιριστή, με κάθε κατά νόμο και κανονισμό συνεπαγόμενο δικαίωμα, αναγνωριζόμενο ομοίως στο πρόσωπό του.
Αυτό σημαίνει ότι εφεξής οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές υπήκοοι και κάτοχοι των απαιτούμενων επισήμων εγγράφων της Δημοκρατίας της Σερβίας θα λογίζονται για όλους τους επαγγελματικούς συλλόγους ως κοινοτικοί ποδοσφαιριστές".


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου