ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Bαλβέρδε: "Χωρίς τον κόσμο μας, με τίποτα!" (VIDEOS)

Bαλβέρδε: "Χωρίς τον κόσμο μας, με τίποτα!"

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε στάθηκε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και τη δυναμική που έχει ως γήπεδο, υπογραμμίζοντας πως ο Ολυμπιακός δεν θα έφτανε στην ανατροπή του σκορ, αν δεν είχε την σπουδαία υποστήριξη από το μοναδικό φίλαθλο κοινό του.
Ο Ισπανός προπονητής εμφανίστηκε ευχαριστημένος από τη νίκη επί του Πανσερραϊκού (4-2), τονίζοντας πως έκανε αλλαγή τον Κέβιν Μιραλάς επειδή ο Βέλγος επιθετικός ήταν καταβεβλήμενος από την ίωση που τον ταλαιπωρεί.
Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Ερνέστο Βαλβέρδε:

Είναι ένα από τα πιο δύσκολα βράδια του Ολυμπιακού, αν εξαιρέσουμε εκείνο το παιχνίδι με την ΑΕΚ;

"Φέτος, ήταν ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια που έχουμε παίξει. Ο αντίπαλος στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλός. Εμείς δεν είχαμε τον ρυθμό που θέλαμε συνήθως στο πρώτο ημίχρονο. Ήμασταν υπερβολικά αργοί. Έτσι το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καθόλου καλό για εμάς. Στο β' ημίχρονο βρήκαμε τον εαυτό μας, αυξήσαμε το ρυθμό, βάλαμε το πρώτο γκολ, είχαμε πολλές ευκαιρίες, παρόλο που επανήλθαμε στο δεύτερο ημίχρονο και καταφέραμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια, πρέπει να σκεφτούμε ότι από την αρχή του παιχνιδιού θέλουμε αυτόν τον ρυθμό. Είναι η πρώτη φορά που έπρεπε να γυρίσουμε ένα παιχνίδι, ευτυχώς το καταφέραμε. Αυτό αποδεικνύει ότι η ομάδα έχει θέληση, έχει δύναμη και πρέπει να συνεχίσει έτσι. Πρέπει να αναγνωρίσουμε τη βοήθεια του κόσμου μας σήμερα. Έχει βρεθεί σε πολλά γήπεδα, στο Σαν Μαμές. Το κοινό της Αθλέτικ υποστηρίζει πολύ, είναι ωραία ατμόσφαιρα. Αυτό που συμβαίνει στο Καραϊσκάκη, κάνει πολύ δύσκολο το έργο των αντιπάλων. Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι με τη βοήθεια του κόσμου γυρίσαμε το παιχνίδι".


 
Ο Ολυμπιακός είναι φτιαγμένος από ισχυρό μέταλλο;

"Αυτό είναι που προσπαθούμε. Κανείς να μην μπορεί να τα βάλει μαζί μας. Όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ο Πανσερραϊκός έπαιξε μπάλα, έχει καλούς επιθετικούς όπως τον Γεωργιάδη. Πρέπει να καταφέρεις να είσαι έτσι".

Μιλήσατε για τον Γεωργιάδη. Αν μπορούσατε να μας πείτε δύο λόγια για τους δύο στόχους του Ολυμπιακού, τον Γεωργιάδη και τον Ανάκογλου.

"Δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα. Είδαμε ότι είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Είναι δύο παίκτες του Πανσερραϊκού που γενικά ήταν καλός ο Πανσερραϊκός. Εμείς κοιτάζαμε περισσότερο τους δικούς μας. ΤΙ έκαναν οι Φετφατζίδης, Μιραλάς. Τι δεν έκαναν σωστά για να το βελτιώσουμε. Κοιτάμε το δικό μας παιχνίδι, να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Αναγνωρίζουμε ότι είναι καλοί ποδοσφαιριστές".



Είπατε για τις καλοκαιρινούς στόχους. Μήπως σκέφτεστε να προχωρήσετε σε ενίσχυση της επιθετικής γραμμής και να αλλάξετε τα πλάνα σας για τώρα;

χουμε ακόμα χρόνο να το σκεφτούμε αυτό. Σήμερα ιδιαίτερη. Ο Κέβιν ήταν άρρωστος, ο Νέμεθ το ίδιο. Εϊχαμε απουσίες όπως του Κάνιο (Ιμπαγάσα), του Τοροσίδη. Ελπίζουμε ότι θα βελτιωθεί η κατάσταση και θα συνέλθουν την εβδομάδα που έρχεται".

Ήρθε στην Ελλάδα ο μάνατζέρ σας. Υπάρχει στην ατζέντα κάποιος προγραμματισμός, κάποιο ραντεβού για την παραμονή σας;

"Όχι, δεν έχει να κάνει. Ο μάνατζέρ μου έχει έρθει για να με επισκεφθεί και να με χαιρετήσει. Δεν έχει να κάνει με κάτι τέτοιο".

Η μεγάλη δύναμη του Ολυμπιακού είναι η έδρα. Θα πάει για 15 νίκες ο Ολυμπιακός;

"Σίγουρα θα μας άρεσε να κερδίσουμε και τα 15 παιχνίδια. Θα θέλαμε να κάνουμε το απόλυτο, αλλά έρχονται πιο δύσκολα παιχνίδια και το πιο φυσιολογικό είναι να σκοντάψουμε σε κάποιο από αυτό. Όπως πήγε να γίνει δηλαδή σήμερα. Αυτό που θέλουμε να πούμε είναι ότι παιχνίδια σαν το σημερινό που τα πράγματα δεν ξεκινούν καλά, είναι παιχνίδια που κρίνονται τα πρωταθλήματα. Σϊγουρα θα έρθουν πιο δύσκολα ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ, τον Άρη, αλλά σε ματς σαν το σημερινό είναι ωραία να τα βλέπει ο κόσμος και δίνουν το πρωτάθλημα. Και σίγουρα μας αρέσει να κερδίζουμε στην έδρα μας κυρίως για τον κόσμο γιατί χωρίς αυτούς δεν θα τα καταφέρναμε".


 
Συμφωνείτε που βγήκε MVP ο Γεωργιάδης;

"Είναι ο προπονητής. Δεν μπορώ να εστιάσω την προσοχή μου σε έναν παίκτη. Κάποιος θα το πα΄ρει αυτό το βραβείο. Εγώ όμως δεν ασχολούμαι μόνο με έναν παίκτη".

Για τον ΠΑΟΚ ένα σχόλιο.

"Είναι δύσκολο παιχνίδι και για τους δύο, αλλά αυτά τα δύο ματς είναι παιχνίδια που που οι παίκτες είναι πολύ παθιασμένοι. Έχουν μεγάλο κίνητρο και πολύ θερμοί. Παρόλα αυτά είναι ένας ποδοσφαιρικός αγώνας. Κι αν καταφέρουμε να είμαστε ψύχραιμοι και τελειώσουμε τα ματς με έντεκα παίκτες, έχουμε πολλές πιθανότητες. Σε αυτά τα ματς βγαίνουν έξω από το . ποδοσφαιρικό μάτι και πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι. Παρόλα αυτά ένας δύσκολος προκριματικός για εμάς. Ο ΠΑΟΚ έκανε ένα μεγάλο ματς εδώ, μέχρι που έμεινε με δέκα παίκτες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου