ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Σιγάλας: "Σκληρό παιδί ο Σπανούλης"

Σιγάλας: "Σκληρό παιδί ο Σπανούλης"

Την πεποίθηση ότι ο Βασίλης Σπανούλης δεν θα επηρεαστεί από την υποδοχή που του ετοιμάζουν στο ΟΑΚΑ οι οπαδοί του ΠΑΟ εξέφρασε ο Γιώργος Σιγάλας.
Η παλιά μεγάλη δόξα του Θρύλου σε δηλώσεις του στον “NovaΣΠΟΡ FM 94.6” δεν παρέλειψε να αποθεώσει και τον Ντούσαν Ίβκοβιτς.
Για το ντέρμπι της Τετάρτης κόντρα στον ΠΑΟ: "Έτσι όπως έχει γίνει το ελληνικό μπάσκετ μόνο αυτό παιχνίδι έχει απομείνει… Πρέπει να περιμένουν στον Ολυμπιακό ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, ειδικά στην περιφέρεια. Θα λείψει ο Νίλσεν από αυτό το παιχνίδι. Περιμένω εναγωνίως το ματς και εύχομαι να το χαρούμε όλοι, χωρίς να συμβεί το παραμικρό. Πάντως, ο Παναθηναϊκός δεν τα πάει καλά στο ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή και αυτό θα έχει επίδραση στην κερκίδα. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού περιμένουν αυτό το παιχνίδι για να αποδείξουν ότι στο μπάσκετ είναι καλύτεροι".


Για το πρόσωπο του αγώνα, Βασίλη Σπανούλη: "Όπως τον έχω ψυχολογήσει δεν θα τον επηρεάσει καθόλου η καυτή ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί στο ΟΑΚΑ. Είναι σκληρό παιδί και ίσως να του δημιουργήσει μεγαλύτερο κίνητρο. Αν είναι συγκεντρωμένος, θα τα καταφέρει".

Για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς: "Πρέπει να το πιστέψουμε αυτό ότι αυτός ο προπονητής θα οδηγήσει τον Ολυμπιακό στην υπέρβαση. Παρ’ όλα αυτά, αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που βγάζει ενέργεια, αλλά της λείπουν κάποια πράγματα και δεν ξέρω αν ο προπονητής θα προλάβει να τα καλύψει μέχρι το τέλος. Πάντως, είναι ένας προπονητής που ξέρει να ελίσσεται. Ήταν η πιο ιδανική λύση για τον Ολυμπιακό σε αυτή τη συγκυρία. Βέβαια, δεν ξέρουμε αν θα πετύχει. Είναι πολλές οι συνισταμένες. Ένα ‘κλικ’ έγινε το 97 και τα καταφέραμε. Τώρα, ο Ολυμπιακός είναι μία καλή ομάδα, αλλά μπορεί να χάσει ένα παιχνίδι στις λεπτομέρειες. Πρέπει να βελτιώσει κάποια κοψίματα στην ρακέτα, ενώ έχει προβλήματα και στην περιφερειακή άμυνα".

Για το τι θα συμβούλευε τους παίκτες στα αποδυτήρια πριν το ματς: "Δεν θα τους έλεγα πολλά πράγματα. Είχα την ευκαιρία να μεγαλώσω με αυτά τα παιχνίδια και δεν τα βρήκα ξαφνικά μπροστά μου. Ποτέ δεν αναρωτηθήκαμε ή προβληματιστήκαμε πώς θα κερδίσουμε ή πώς θα είναι η ατμόσφαιρα σε ένα τέτοιο ματς. Όλα έβγαιναν μέσα στο παρκέ. Περίπου το ίδιο συμβαίνει και τώρα, με τη διαφορά ότι οι παίκτες στον Ολυμπιακό είναι λίγο πιο πιεσμένοι κι αυτό οφείλεται στην προσπάθεια που κάνουν οι Αγγελόπουλοι τα τελευταία χρόνια. Κάποια στιγμή ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει την υπέρβαση, κι αυτό είναι μαθηματικά βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα συμβεί".

Για την παρουσία του στον Ολυμπιακό αλλά και για τα ερυθρόλευκα αισθήματά του: "Κάποιοι έχουν γεννηθεί για τα δύσκολα και τα κρίσιμα. Τη δόξα μου την έδωσε ο κόσμος, δεν την επεδίωξα. Όταν το σπίτι σου είναι πάνω από τη λέσχη του Ολυμπιακού, τα πάντα τα βλέπεις αλλιώς. Κάποια στιγμή όμως έρχεται η ώρα που αντιλαμβάνεσαι το σκληρό πρόσωπο του επαγγελματισμού. Μου λένε ότι έφυγες από τον Ολυμπιακό και έβγαλες χρήματα, αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα. Η κατρακύλα ξεκίνησε από τότε που ο Ολυμπιακός έφαγε τα παιδιά του".

Για τον λόγο που δεν βρίσκεται σε κάποιο πόστο στον Ολυμπιακό: "Τα πόστα δεν τα κανονίζω εγώ. Όλα είναι επιλογές στη ζωή. Το θέμα είναι να ξέρουμε εμείς τι κάνουμε και τι νοιώθουμε. Δεν περίμενα τίποτα από τον Ολυμπιακό, γιατί τυγχάνει να είμαι φίλαθλός του. Ήταν ένα κομμάτι μου, ήταν το σπίτι μου. Όταν αγαπάς πραγματικά μια ομάδα, το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι η ομάδα να πάει καλά".

Για τον Ολυμπιακό στο ποδόσφαιρο: "Έχω ενθουσιαστεί από το ποδόσφαιρο που παίζει φέτος ο Ολυμπιακός. Για να καθίσω εγώ να δω ποδόσφαιρο και ειδικά κάποια ελληνική ομάδα πρέπει να μου αρέσει πάρα πολύ. Ενθουσιάστηκα στο πρώτο ημίχρονο με τον Παναθηναϊκό. Αν μπορέσει να κρατήσει αυτή την ομάδα, του χρόνου ο Ολυμπιακός θα είναι επιπέδου Champions League. Το ελληνικό πρωτάθλημα πάντως είναι πολύ βελτιωμένο. Ανέβηκαν οι ομάδες της Θεσσαλονίκης αλλά και κάποιες άλλες της περιφέρειας όπως η Καβάλα. Ο ΑΡΗΣ για παράδειγμα δημιούργησε με πολύ μικρό μπάτζετ μία ομάδα που στην Ευρώπη πετάει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου