ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

"Φιλιππινέζα του Πατέρα ο Κόντης"

"Φιλιππινέζα του Πατέρα ο Κόντης"

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Ολυμπιακός μετά τις δηλώσεις του Γιάννη Κόντη για την μετεγγραφή του Χαβίτο.
Ψάχνεις από 'δω, κοιτάζεις από 'κει, λες "δεν γίνεται, κάπου θα είναι κρυμμένος". Εντέλει όμως, μένεις με την απορία...
 
Αυτά και άλλα πολλά ανάλογα... ερωτήματα δημιουργεί στον φίλαθλο κόσμο της χώρας η αυτού μεγαλειότης, Γιάννης Κόντης (κάνει και ομοιοκαταληξία). Ναι, για τον φοβερό και τρομερό εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ Άρης, ο οποίος εμφανίστηκε ως δια μαγείας και... κατήγγειλε τον Ολυμπιακό για το γεγονός ότι πλησίασε και συμφώνησε καθ' όλα νόμιμα με τον Χαβιέ Χαβίτο και φυσικά άφησε τους πάντες... κόκκαλο.


Ανεπίσημοι κύκλοι του Ολυμπιακού τονίζουν ότι δεν ασχολούνται με την... Φιλιππινέζα του κυρίου Πατέρα και πολύ καλά κάνουν (προσθέτουμε εμείς), διότι τα λόγια σε τέτοιες περιπτώσεις χάνουν και το νόημά τους Τσάμπα σάλιο, τσάμπα μελάνι για τον άνθρωπο που κλείνει τα μάτια στα όργια κατά της ομάδας του στα τρία τελευταία παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, αλλά που ξαφνικά αποκτάει και λαλιά και αετίσιο μάτι κάθε φορά που υπάρχει ψήγμα αδικίας εις βάρος του Άρη με οποιαδήποτε άλλη ομάδα.

Για το μόνο που απορούν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι αυτό ακριβώς. Το πως δηλαδή κάθε φορά που τεμαχίζονται οι κίτρινοι με το "τριφύλλι" ο κ. Κόντης κάνει το... παγόνι. Εκτός αν ο Super 3 μιλάει και εξ ονόματος του, όταν βγαίνει μπροστά και κάνει αυτό που κανονικά θα έπρεπε να πράξουν οι διοικούντες την ΠΑΕ. Αλλά που...

"Ο Κόντης πολύ απλά είναι η Φιλιππινέζα του Νίκου Πατέρα! Όταν ο Άρης σφαγιάζεται από τον Παναθηναϊκό, ο Κόντης χάνει τη φωνή του. Όπως ακριβώς το λέμε. Χάνει τη φωνή του. Και βγαίνει τώρα και μιλάει; Μετά την σφαγή του Άρη στον α΄ γύρο από τον Δαλούκα, γιατί δεν βγήκε να μιλήσει; Μετά την σφαγή τώρα του Άρη στο ΟΑΚΑ από τον Σταθόπουλο, γιατί δεν βγαίνει να μιλήσει; Και μιλάει για τον Χαβίτο; Και δεν είμαστε οι μόνοι ου τα λέμε αυτά τα πράγματα. Ο κύριος Κόντης δεν διάβασε χθες τι έγραφε στην πρώτη σελίδα της η Αθλητική Μακεδονίας και Θράκης;", υποστηρίζει εν ολίγοις το περιβάλλον του Ολυμπιακού.

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Αθλητική Μακεδονίας Θράκης" την Δευτέρα είναι ενδεικτικό του τι υποστηρίζουν στην συμπρωτεύουσα: "Που είναι η φωνή του Άρη; Ο Δαλούκας φαγώθηκε γιατί φώναξε ο Μαρινάκης. Ο Σταθόπουλος; Γιατί ο Κόντης έδωσε άφεση αμαρτιών στον διαιτητή του ΟΑΚΑ;". Τα συμπεράσματα δικά σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου