ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Ναι μεν, αλλά… (ΚΟΛΑΕΙ Ο ...ΠΟΛΕΜΗΣ-ΤΗΣ)

Ναι μεν, αλλά… 

15/01/2011

Ναι μεν, αλλά…  
 
Δισταγμούς για το αν πρέπει να αναλάβει την προεδρία του Παναθηναϊκού έχει ο Αδαμάντιος Πολέμης, παρά τη δεδομένη στήριξη όλων των μετόχων της ομάδας. Βασική προϋπόθεση η ειρηνική συνύπαρξη όλων των Πατέρα, Βαρδινογιάννη, Γιαννακόπουλου και Βγενόπουλου στο Δ.Σ. για να πάρει θετική απόφαση. Τα σχέδια του Φερέιρα ενόψει Καβάλας.

Καθαρή και διαφανή λύση για τη θέση του προέδρου του Παναθηναϊκού θεωρούν όλοι τον Αδαμάντιο Πολέμη, ο οποίος ωστόσο διατηρεί από την πλευρά του κάποιες επιφυλάξεις. Η απόφαση του Έλληνα εφοπλιστή πρέπει να παρθεί, βέβαια, μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη, όταν και θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα η Γενική Συνέλευση των «πρασίνων» από την οποία και θα προκύψει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Ο κ.Πολέμης έχει πραγματοποιήσει έναν «μαραθώνιο» συναντήσεων και συζητήσεων με τους μεγαλομετόχους του «τριφυλλιού», από τους οποίος ζητάει να λάβει εγγυήσεις. Αυτό που «καίει» τον Έλληνα εφοπλιστή είναι αν θα υπάρχει σύμπνοια και συμμετοχή, κάτι που θεωρείται απαραίτητο για να πορευτεί σωστά η ομάδα. Τα μηνύματα που προκύπτουν μέχρι στιγμής από την πλευρά του είναι μάλλον θετικά, με τον ίδιο ωστόσο να φέρεται να έχει ζητήσει τη συνύπαρξη στο ίδιο τραπέζι των Πατέρα, Βαρδινογιάννη, Γιαννακόπουλου και Βγενόπουλου, αλλά και τη συμμετοχή τους αναλογικά στην επόμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Όσον αφορά τις φήμες που θέλουν τον Αδαμάντιο Πολέμη να αποκτά το 25% που δίνει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, δεν έχουν βάση.

Σχεδιάζει αλλαγές ο Φερέιρα

Εκτός των διοικητικών, όμως, υπάρχουν και τα αγωνιστικά θέματα στον Παναθηναϊκό, τα οποία έχουν να κάνουν με την αναμέτρηση κόντρα στην Καβάλα, μια ομάδα που δεν έχουν νικήσει στις τελευταίες τρεις αναμετρήσεις τους. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα κάνει τα σχέδια του για τον αγώνα της Κυριακής χωρίς τους τραυματίες Ζιλμπέρτο Σίλβα και Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ, αλλά ούτε και τον Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος είναι τιμωρημένος. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει «διαβάσει» πολύ το παιχνίδι των «Αργοναυτών» κι έχει βρει τα σημεία που θα πρέπει να χτυπήσουν οι νταμπλούχοι Ελλάδας.

Το πλάνο που ετοιμάζει ο προπονητής των «πρασίνων» έχει τον Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια, Βύντρα, Καντέ, Σαριέγκι, Σπυρόπουλο στην άμυνα, Σιμάο, Κατσουράνη, Νίνη στα χαφ και Γκαρσία, Γκοβού, Σισέ στην επίθεση. Η προτίμηση του Ισπανού έχει να κάνει με τη συμπεριφορά του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Παρασκευής. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός διαμαρτυρόταν συνεχώς στους συμπαίκτες του, κάτι που εκνεύρισε τον Φερέιρα και μπορεί να του κοστίσει μία θέση στη βασική ενδεκάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου