ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Σκόραρε ο Διαμαντάκος

Σκόραρε ο Διαμαντάκος

Ο επιθετικός της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, Δημήτρης Διαμαντάκος, σκόραρε με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας. Ο 18άχρονος ποδοσφαιριστής διαμόρφωσε το τελικό σκορ, στη νίκη 3-0 της Εθνικής ομάδας Νέων επί της αντίστοιχης της ΠΓΔΜ.
Σε διεθνή φιλική αναμέτρηση, που διεξήχθη στην Καστοριά, η Εθνική ομάδα Νέων νίκησε με 3-0 το αντίστοιχο συγκρότημα της ΠΓΔΜ. Τα τέρματα της ελληνικής ομάδας σημείωσαν οι Βέλλιος (11', 74') και Διαμαντάκος (86').
"Σε γενικές γραμμές έμεινα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών. Η εικόνα της ομάδας ήταν καλή σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Δημιουργήσαμε πολλές φάσεις, όμως δεν ήμασταν προσεκτικοί στις τελικές προσπάθειες. Έχουμε μπροστά μας αρκετά φιλικά ματς και είμαι αισιόδοξος ότι θα φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο", σχολίασε ο τεχνικός της Εθνικής, Λεωνίδας Βόκολος.

Η σύνθεση της ελληνικής ομάδας: Ραχιώτης, Σταφυλίδης (77' Βαλεριάνος), Βλάχος (50' Φουρλάνος), Μπουγαΐδης, Σταμογιάννος, Κοτσαρίδης, Κατίδης (57' Διαμαντάκος), Σκόνδρας, Βέλλιος, Καρέλης, Καθάριος (66' Καϊμακαμούδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου