ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

«Δεν βρήκε λεφτά από τον μπαμπά του»!

«Δεν βρήκε λεφτά από τον μπαμπά του»! 

11/01/2011

«Δεν βρήκε λεφτά από τον μπαμπά του»! 
Δεν έμειναν για πολλή ώρα αναπάντητα τα όσα ανέφεραν κατά του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ Άρης, Γιάννη Κόντη, κύκλοι της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

«Ο Γιάννης Κόντης δεν βρήκε λεφτά από τον μπαμπά του για να γίνει εφοπλιστής, δεν είχε ποτέ Φιλιππινέζα στο σπίτι του και δεν απέφυγε να υπηρετήσει την μαμά πατρίδα όπως κάποιοι άλλοι», τονίζεται από τους Θεσσαλονικείς.

Η ατάκα του κ. Κόντη στον ραδιοφωνικό σταθμό "ΣΕΝΤΡΑ" για «φάουλ του Ολυμπιακού» στην περίπτωση του Χαβίτο επειδή οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να έχουν επαφές με τον Ισπανό άσο χωρίς προηγουμένως να έχουν πάρει την απαραίτητη άδεια από τη διοίκηση του Άρη, προκάλεσαν την έντονη αντίδραση των Πειραιωτών.

«Ο Κόντης είναι η Φιλιππινέζα του Πατέρα. Όταν ο Άρης αδικείται στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό χάνει την φωνή του», βγήκε προς τα έξω από την πλευρά τους, ωστόσο πρέπει να σημειωθεί ότι αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, που έληξε 1-0 υπέρ του "τριφυλλιού", ο Άρης μέσω του Γιάννης Κόντη, πήρε θέση:

«Ήταν ένα πεντακάθαρο γκολ. Στον συγκεκριμένο διαιτητή (σ.σ. τον Σταθόπουλο) έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη και απορώ πως του ξέφυγε η φάση αυτή. Είναι κανονικό γκολ και αξίζαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν βρήκε λεφτά από τον μπαμπά του»!

«Ο Γιάννης Κόντης αποφοίτησε από την σχολή εμποροπλοιάρχων και υπηρέτησε ως αξιωματικός στο πολεμικό ναυτικό και εργάστηκε ως αξιωματικός σε ποντοπόρα πλοία. Η αγάπη του για το ποδόσφαιρο όμως τον οδήγησε σήμερα στην θέση του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ Αρης μετά από πολλά χρόνια ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο. Ο Γιάννης Κόντης δεν βρήκε λεφτά από τον μπαμπά του για να γίνει εφοπλιστής, δεν είχε ποτέ Φιλιππινέζα στο σπίτι του και δεν απέφυγε να υπηρετήσει την μαμά πατρίδα όπως κάποιοι άλλοι», λέχθηκε από κύκλους που πρόσκεινται στον Άρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου