ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Κοντά σε Καστίγιο!

Κοντά σε Καστίγιο!

Σε προχωρημένες επαφές με τον Νέρι Καστίγιο βρίσκεται ο Άρης. Οι δύο πλευρές έχουν έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις και το θέμα βρίσκεται σε καλό δρόμο για τους "κιτρινόμαυρους".
Ο Καστίγιο ανήκει στη Σαχτάρ Ντόνετσκ εώς το καλοκαίρι του 2012 και αγωνίζεται δανεικός στους Σικάγο Φάιρ στο ΜLS, ενώ από το 2007 που έφυγε από τον Ολυμπιακό αγωνίστηκε ως δανεικός στις Μάντσεστερ Σίτι και Ντνιέπρ.

Ο Καστίγιο με δηλώσεις του στο παρελθόν έχει εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα και ο Άρης αποτελεί μία καλή περίπτωση για τον πρώην "ερυθρόλευκο" παίκτη.
Ο Άρης προτίθεται να τον αποκτήσει ως δανεικό για ενάμιση χρόνο αφού δεν υπολογίζεται στην Σαχτάρ και αν δεν υπάρξει πρόβλημα στο οικονομικό τότε ο παίκτης πιθανότατα να κλείσει στον Άρη.

1 σχόλιο:

  1. Ο Νερυ δεν ειναι ο Ολυμπιακαρας που θα πληρωνε για να ερθει στον Ολυμπιακο; Που δεν θα επαιζε ποτε σε καμια αλλη Ελληνικη ομαδα; Αυτος που δηλωσε στον «Real FM» πως "Κοροϊδεύουν τον κόσμο. Αυτούς που πληρώνουν τα εισιτήρια που τσακώνονται με τις οικογένειες για να πάν γήπεδο, που ταξιδεύουν που τσακώνονται άλλους οπαδούς, άλλους οπαδούς που τους μαχαιρώνουν. Αφού ο Τάκης Λεμονής είναι μέσα στη διοίκηση. Ότι θα του πούν θα το κάνει. Είναι τυχαίο που όταν ήταν στον Λεβαδειακό φάγαμε τρία γκολ και δεν πέσανε Β κατηγορία;"
    Γιαυτον τον Ολυμπακαρα λετε;;;;

    Μορφεας

    ΑπάντησηΔιαγραφή