ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Πάντα κοντά στον Θρύλο η ΠΕΦΟ Ξυλοκάστρου-ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ!!!

Πάντα κοντά στον Θρύλο η ΠΕΦΟ Ξυλοκάστρου

Συγκλόνισε με την κίνηση της η Π.Ε.Φ.Ο. Ξυλοκάστρου, καθώς πρόσφερε 1.000 ευρώ στον Ερασιτέχνη, με σκοπό να ενισχύσει τον σύλλογο. Ο συγκεκριμένος ερυθρόλευκους σύνδεσμος βρίσκεται πάντα κοντά στον Ολυμπιακό και το απέδειξε για ακόμη μία φορά στην πράξη.
Η Π.Ε.Φ.Ο. Ξυλοκάστρου πρόσφερε, με τη μορφή της οικονομικής ενίσχυσης, 1000 ευρώ στον Ερασιτέχνη. Αξίζει να τονιστεί ότι το συνδεσμιακό κίνημα των φιλάθλων του Ολυμπιακού ήταν πάντα δίπλα σε όλες τις ομάδες μας και το αποδεικνύει με κάθε τρόπο ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη οικονομικά συγκυρία για τον σύλλογο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΕΦΟ Ξυλοκάστρου:

"Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στα ερασιτεχνικά τμήματα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας και δεν μπορούμε να διανοηθούμε ότι μπορεί να φτάσει ο σύλλογος σε λύσεις πρωτοδικείου ή ακόμα χειρότερα σε διάλυση. Τα ερασιτεχνικά τμήματα που μας έχουν προσφέρει τόσες χαρές και τόσες επιτυχίες. Δεν πρέπει να υπάρχει άλλος σύλλογος στον πλανήτη με τόσα πολλά τμήματα που να πρωταγωνιστούν σε εγχώριες και διεθνές διοργανώσεις.

Κάθε χρόνο τις εορταστικές αυτές ημέρες προσφέρουμε κάποιο ποσό σε συλλόγους, ιδρύματα, κ.τ.λ που πιστεύουμε ότι έχουν σημαντικές ανάγκες και παράγουν κοινωνικό έργο.

Κατά την γενική συνέλευση του Δ.Σ. του συνδέσμου μας την Κυριακή 2/1/2011 με σκοπό να αποφασίσουμε την φετινή μας προσφορά-δωρεά, καταλήξαμε ομόφωνα να σας προσφέρουμε κάποιο ποσό προσπαθώντας να βοηθήσουμε σε αυτή την δύσκολη στιγμή που έχει φτάσει οικονομικά ο σύλλογος, έχοντας εμπιστοσύνη και πίστη ότι θα ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα υπάρχουν, ειδικά μετά τις προαναγγελθείσες κινήσεις που ανακοινώσατε την 29/12/2010.

Κάνοντας υπέρβαση των οικονομικών μας δυνατοτήτων, παρακαλούμε όπως δεχθείτε το ποσό των 1000 ευρώ.

Μακάρι αυτή η κίνηση μας να αφυπνίσει κι άλλους συνδέσμους του ΘΡΥΛΟΥ μας αφού... ποιός είναι ο λόγος για να ζω χωρίς τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...

Εκ του Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΙΟΥΒΟΥΤΣΗΣ ΒΛΑΣΙΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου