ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών

Παπαλουκάς: Ειδικά προς το τέλος του αγώνα που η μπάλα έκαιγε, ο κάπτεν του Ολυμπιακού ήταν εξαιρετικός και δικαιολόγησε πλήρως το τεράστιο όνομά του και την κλάση του. Έπαιξε 25'24'' και σημείωσε εννέα πόντους, κατέβασε πέντε ριμπάουντ, είχε πέντε ασίστ, δυο κλεψίματα και μια τάπα. Σημείωσε όμως κρίσιμους πόντους στα τελευταία λεπτά με υπέροχα ντράιβ, ενώ ηρεμούσε το παιχνίδι της ομάδας όποτε έπρεπε.


Νεστέροβιτς: Απλά συγκλονιστικός. Τεράστια εμφάνιση από τον Σλοβένο σέντερ, ο οποίος έκανε μια χαψιά τους ψηλούς του Παναθηναϊκού και τελείωσε τον αγώνα με 17 πόντους σε 22'06''. Πήρε ακόμα τέσσερα ριμπάουντ και έκανε ένα μπλοκ. Απάντηση σε πολλούς ήταν αυτή η εμφάνιση του επί 11 χρόνια NBAερ.

Γκόρντον: Έπαιξε 08'18'' και πήρε ένα ριμπάουντ, αλλά έμεινε άποντος. Δεν ήταν η καλύτερη δυνατή εμφάνιση για τον Αμερικανό, αν και έπαιξε ορισμένες πολύ καλές άμυνες.

Σπανούλης: Επηρεάστηκε από τα γιουχαΐσματα ο V-Span και δεν βοήθησε ιδιαίτερα την ομάδα στο επιθετικό κομμάτι. Πέτυχε το πρώτο καλάθι του Ολυμπιακού με τρίποντο, αλλά μέχρι εκεί, διότι έκτοτε δεν μπήκε ποτέ πραγματικά στο πνεύμα του αγώνα όσον αφορά το σκοράρισμα. Όμως, έπαιξε σούπερ το πικ εντ ρολ με τους ψηλούς του Ολυμπιακού, μοιράζοντας έξι τελικές πάσες. Έμεινε στο παρκέ για 29'47''

Βασιλόπουλος: Μπήκε στα τελευταία λεπτά και έκανε αυτό που ξέρει πολύ καλά, δηλαδή να παίξει άμυνα. Είναι μανούλα σε αυτό το κομμάτι ο 26χρονος φόργουορντ του Ολυμπιακού και ανταποκρίθηκε άριστα στο ρόλο του. Έπαιξε για 05'49'' και ήταν πολύ θετικός.

Μπουρούσης: Ο Μπουρούσης έδωσε τις μάχες του στο παρκέ, προσπάθησε πολύ, πέτυχε οκτώ πόντους στα 17'54'' που έπαιξε στον αγώνα, ενώ είχε το χάιλαϊτ του αγώνα με ένα υπέροχο κάρφωμα σε αιφνιδιασμό στο πρώτο μέρος, όταν και φάνηκε περισσότερο. Κατέβασε έξι ριμπάουντ, ενώ είχε ακόμα μια ασίστ, ένα κλέψιμο και μια τάπα.

Κέσελ: Δεν αγωνίστηκε καθόλου στο ματς.

Μαυροκεφαλίδης: Δεν έπαιξε πολύ (08'48'') και δεν διακρίθηκε στο ματς. Έμεινε στους δυο πόντους με 1/3 δίποντα,ενώ πήρε μόλις δυο ριμπάουντ. Έχει κάνει και σαφώς καλύτερα παιχνίδια ο Έλληνας πάουερ φόργουρντ των Πειραιωτών.

Χαλπερίν: Έβαλε δυο πολύ μεγάλα καλάθια στο τέλος της δεύτερης και της τρίτης περιόδου, σκοτώνοντας ψυχολογικά τον Παναθηναϊκό. Έπαιξε και καλή άμυνα, δεν μάσησε και δεν τον κράτησε τυχαία στο παρκέ για 21'17'' ο Ντούντα. Κάτι παραπάνω έβλεπε στον Ισραηλινό. Ακόμα, πήρε ένα ριμπάουντ.

Παπανικολάου: Δεν βοήθησε ιδιαίτερα ο μικρός, ο οποίος ξεκίνησε στην βασική 5άδα, αλλά τελικά έπαιξε μόλις επτά λεπτά. Ο "Παπ" είχε δυο άστοχα σουτ από την γωνία, ενώ πήρε και δυο ριμπάουντ. Μπορεί πολύ καλύτερα ο νεαρός φόργουρντ του Θρύλου.

Έρτσεγκ: Ο Σέρβος άσος ήταν πάρα πολύ καλός στην αναμέτρηση και σε 25'23'' σημείωσε δέκα πόντους, πήρε πέντε ριμπάουντ, ενώ έκανε και ένα κλέψιμο. Μπράβο στον Ζόραν, ο οποίος ανέβηκε στην εκτίμηση του προπονητή του. Ο Ντούντα βλέπει και κρίνει δίχως παρωπίδες, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Τεόντοσιτς: Έπαιξε 28'14'', σημείωσε δέκα πόντους, ενώ κατέβασε και πέντε "σκουπίδια". Παράλληλα μοίρασε τέσσερις τελικές πάσες, σε μια καλή εμφάνιση μέσα στο ΟΑΚΑ και απέναντι σε δυνατά γκαρντ. Πάντως, εκβίασε ορισμένες προσπάθειες στην επίθεση (2/8 τρίποντα), όμως έχει άντερα. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο για τον Σέρβο παικταρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου