ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Αποθέωση στους παίκτες του Ολυμπιακού (VIDEO)

Αποθέωση στους παίκτες του Ολυμπιακού

Μετά τους Αγγελόπουλους, στο ΣΕΦ έφτασε η αποστολή του Ολυμπιακού, με τον κόσμο μέσα στην βροχή να αποθεώνει τους θριαμβευτές του ΟΑΚΑ, ειδικά τους Σπανούλη και Ίβκοβιτς, το R.P. βρέθηκε στο Φάληρο, δείτε τα βίντεο.
Μετά τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, στο ΣΕΦ έφτασε η αποστολή της ομάδας του Ολυμπιακού. Με το που έγινε αντιληπτό από τους οπαδούς το πούλμαν των ερυθρολεύκων, ο κόσμος έτρεξε μέσα στην βροχή για να αποθεώσει τους θριαμβευτές του ΟΑΚΑ, τραγουδώντας συνθήματα, ανάβοντας καπνογόνα και αγκαλιάζοντας τους παίκτες.
Ο πρώτος  που αποθεώθηκε ήταν ο Ντούσαν Ίβκοβιτς. Η γνωστή ιαχή "Ντούσαν, Ντούσαν..." ακούστηκε δυνατά, με τον Σέρβο τεχνικό να είναι χαμογελαστός, εμφανώς ενθουσιασμένος από την υποδοχή που ετοίμασε ο κόσμος στο ΣΕΦ. Στη συνέχεια ακολούθησαν οι παίκτες, με τον Βασίλη Σπανούλη, φυσικά, να κλέβει την παράσταση, καθώς οι "τρελαμένοι" οπαδοί του Ολυμπιακού τον άρπαξαν στην κυριολεξία και χοροπηδούσαν μαζί του, τραγουδώντας "Βασίλη, Βασίλη, γ.... το τριφύλλι".



Ο Τζαμόν Γκόρντον ήταν εντυπωσιασμένος από την υποδοχή του κόσμου και είναι χαρακτηριστικό πως ανέβηκε σε ένα αυτοκίνητο και κινείτο στους ρυθμούς των οπαδών του Ολυμπιακού. Την αποθέωση γνώρισαν, βέβαια, όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού, ο Γιάννης Μπουρούσης, ο Μίλος Τεόντοσιτς, ο Ζόραν Έρτσεγκ, αλλά και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης.

To βίντεο με την αποθέωση σε παίκτες, Ίβκοβιτς και Σπανούλη:



To βίντεο με την άφιξη της αποστολής:



Μόλις ο κόσμος πήρε χαμπάρι το πούλμαν έτρεξε μέσα στην βροχή:



O Βασίλης Σπανούλης χάθηκε μέσα στις αγκαλιές των φιλάθλων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου