ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΦΥΛΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΥΤΟ-ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ..."Οχι... για τον Τζιμπρίλ Σισέ"

Ο Σισέ πέτυχε αυτογκόλ κάνοντας 3-0.


"Οχι... για τον Τζιμπρίλ Σισέ"
Ο πρόεδρος της Μπορντό, Zαν Λουίς Τριό έδωσε τέλος στο σίριαλ περί ενδιαφέρον απόκτησης του Τζιμπρίλ Σισέ, και με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι, τόνισε πως οι "Γιρονδίνοι" δεν ενδιαφέρονται για τον πρώτο σκόρερ της Σούπερ Λίγκα που ανήκει στο "τριφύλλι" αλλά μόνο για τον Κέβιν Γκαμέιρο.
Αποκαλυπτικός ήταν ο πρόεδρος της Μπορντό, Zαν Λουίς Τριό σε δηλώσεις του στο Νοvasports, ο οποίος αναφερόμενος στο μείζον θέμα απόκτησης του Τζιμπρίλ Σισέ, ήταν κατηγορηματικός.

Ο πρόεδρος των "Γιρονδίνων" υποστήριξε πως η ομάδα του δεν θέλει τον επιθετικό του Παναθηναϊκού αλλά τον νεαρό Κέβιν Γκαμέιρο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζαν Λουίς Τριό στο Novasports:

-Υπάρχει ενδιαφέρον για τον Σισέ;

"Οχι, όχι.  Όπως και στην Ελλάδα, έτσι και στην Γαλλία οι δημοσιογράφοι ψάχνουν να πουν κάτι για το σύλλογο. Εμείς ενδιαφερόμαστε για ένα νεαρό ποδοσφαιριστή που παίζει στη Γαλλία, τον Κέβιν Γκαμέιρο και όχι για τον Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος είναι καλός ποδοσφαιριστής, αλλά δεν έχει το προφίλ που επιθυμεί ο προπονητής μας.

Έχουμε στην ομάδα παίκτες που μοιάζουν στον Σισέ, όμως ο Γκαμέιρο είναι βραχύσωμος, ταχύς, ντριπλέρ και παίζει και πίσω από τους επιθετικούς. Έχουμε τον Ντιαπατέ, τον Μοντέστ, τον Μαζού, έχουμε στην ομάδα παίκτες σαν το Σισέ. Αυτή τη στιγμή έχουμε ως προτεραιότητα τον Γκαμέιρο, δεύτερη προτεραιότητα τον Γκαμέιρο και τρίτη προτεραιότητα τον... Γκαμέιρο".

- Αν δεν προκύψει κάτι με τον Γκαμέιρο τι θα γίνει;

"Θα κρατήσω τα λεφτά μου για την επόμενη χρονιά".

- Είχατε επαφές με τον Παναθηναϊκό;

"Δεν είχα καμία επαφή, ούτε έχω μιλήσει με το Σισέ. Τον έχω από κοντά δυο-τρεις φορές όταν έπαιζε στην Μαρσέιγ και την Οσέρ, αλλά δεν έχω καν τον αριθμό του τηλεφώνου του. Ο Σισέ είναι καλός παίκτης, δεν σημαίνει ότι δεν αποτελεί ενδιαφέρουσα περίπτωση, αλλά όχι για μας αυτή τη στιγμή".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου