ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

H κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό στο Φάληρο (4-2) για την 18η αγωνιστική της Super League.
Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό (4-2) στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 18η αγωνιστική της Super League.
ΠΑΡΝΤΟ: Τον έφαγε το κακό μάτι. Πώς αλλιώς να εξηγηθεί ότι δέχτηκε δύο γκολ σε παιχνίδι που δεν ακούμπησε την μπάλα; Και θα μπορούσε να δεχτεί άλλα δύο από τον Γεωργιάδη στο πρώτο ημίχρονο, το πρώτο μάλιστα από...δική του ασίστ. Πολύ κακή βραδιά, ας την ξεχάσει και ας κοιτάξει μπροστά.

ΓΚΑΛΙΤΣΙΟΣ: Είχε διάθεση να δείξει πράγματα, έπαιξε με δυναμισμό και πείσμα, προσπάθησε να βγει μπροστά και να δημιουργήσει καταστάσεις από την πλευρά του, αλλά το κενό του Τοροσίδη σε αυτό το ματς ήταν φανερό. Η καλύτερη προσπάθειά του ήταν το γέμισμα στον Πάντελιτς στο ξεκίνημα.

ΡΑΟΥΛ ΜΠΡΑΒΟ: Σε άσχημη κατάσταση στο σημερινό παιχνίδι. Δεν μπόρεσε να βοηθήσει μπροστά, ενώ εκτέθηκε από τον Γεωργιάδη τόσο στη φάση του δεύτερου γκολ όσο και στις ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου.

ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ: Ο καλύτερος της άμυνας με μεγάλη διαφορά, έστω κι αν είχε κι αυτός αρκετούς μπελάδες με τον Νταλέ. Ήταν όμως μπροστάρης της γενικής επίθεσης στο τελευταίο εικοσάλεπτο, ενώ από ατυχία δεν σκόραρε στις δύο κεφαλιές του ανά ημίχρονο.

ΠΟΤΟΥΡΙΔΗΣ: Οι ικανότητές του και η προοπτική να εξελιχθεί σε μια σπουδαία μονάδα για τον Ολυμπιακό φάνηκαν στις προηγούμενες συμμετοχές του. Η απειρία του τον πρόδωσε απόψε. Θα πρέπει να τον έχουν από κοντά οι υπεύθυνοι, αλλά και να δείξει κι ο ίδιος ότι έχει το ψυχικό σθένος να ξεπεράσει τα σημερινά λάθη του τα οποία μπορεί να συμβούν στον καθένα.

ΜΟΔΕΣΤΟ: Από τους μεγάλους μαχητές της νίκης και της ανατροπής στο τέλος. Η ιστορία του ματς θα γράψει ότι έδωσε την μπαλιά στον Ριέρα στη φάση του πέναλτι, σε ένα σημείο του αγώνα που, εάν ο Ολυμπιακός δεν αντιδρούσε αμέσως, δύσκολα θα το γύριζε. Έκανε πολλά κλεψίματα στη διάρκεια του αγώνα, μερικά εκ των οποίων πήγαν στράφι επειδή ο Χαραλαμπίδης ανακάλυπτε φάουλ. Πρόσθεσε ακόμη μία θετική παρουσία στη θέση του αμυντικού μέσου.

ΦΟΥΣΤΕΡ: Εντελώς έξω από τα νερά του στο πρώτο ημίχρονο, σε μία θέση στην οποία έπαιξε για πρώτη φορά. Οι μπαλιές του ήταν μακρινές και σπάνια περνούσαν, ενώ δεν είχε την ευχέρεια να προσφέρει επιθετικά, παιζοντας τόσο μακριά από την περιοχή. Στο δεύτερο μέρος έκανε πολύ καλύτερη δουλειά, μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, βοήθησε την ομάδα στην απόκτηση ρυθμού και έβγαινε πρώτος στην μπάλα σε κάθε φάση. Προς το τέλος έπαιξε στη θέση του και συνέβαλλε ώστε να έρθει η νίκη.

ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ: Σε όλο το πρώτο μέρος κλείστηκε καλά παίζοντας πίσω από τον Πάντελιτς και βρήκε χώρο μόνο στο 45, όταν αστόχησε με το απευθείας σουτ. Το δεκαπεντάλεπτο που κάνει μέχρι το 60 είναι απίστευτο, με ενέργειες που δεν μπορεί να κάνει άλλος παίκτης στην Ελλάδα, όπως στην περίπτωση με το δοκάρι. Μετά μπλόκαρε, όπως και όλη η ομάδα, ενώ στο τέλος πήγε στα πλάγια και έδωσε τα πάντα για την ανατροπή και τη νίκη. Δεν τον ήθελε η μπάλα για το γκολ, αλλά σημασία έχει ότι νίκησε η ομάδα και ο ίδιος είχε συμμετοχή σ΄αυτό.

ΡΙΕΡΑ: Σε παιχνίδι που ήταν τραγικός για 45 λεπτά, έγινε καθοριστικός για τη νίκη στη συνέχεια. Κέρδισε το πέναλτι, πήρε την ευθύνη να τον εκτελέσει και ήταν τυχερός που σκόραρε, ανέβασε ρυθμούς και πρωταγωνίστησε στο κυνήγι της νίκης και τελικά τη σφράγισε με την απίθανη εκτέλεση φάουλ. Έσπασε νεύρα στο πρώτο μέρος, κέρδισε χειροκρότημα στο τέλος.

ΜΙΡΑΛΑΣ: Βγήκε πολύ νωρίς από το παιχνίδι, δίχως να προλάβει να κάνει πολλά πράγματα και προτού φτάσει το ματς στο 30, όταν αρχίζει συνήθως και ανεβάζει στροφές.

ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ: Για πρώτη φορά σκόραρε δύο φορές στο ίδιο παιχνίδι με τη φανέλα του Ολυμπιακού, βάζοντας τη μεγάλη σφραγίδα του στη νίκη με το εύκολο πλασέ στο 85. Έδωσε πολλές μάχες με τους αντίπαλους στόπερ, ήταν κινητικός και δίχως να πιάσει σπουδαία απόδοση έκανε τη δουλειά του και με το παραπάνω. Η κίνησή του στο πρώτο γκολ είναι η επιτομή του σέντερ φορ.

ΖΑΙΡΙ: Ανυπολόγιστη η συνεισφορά του στη νίκη, καθώς ήταν αυτός που έκανε τη σέντρα στο πρώτο γκολ και έβγαλε την εξαιρετική πάσα στον Ρόμανταλ στο ξεκίνημα του τρίτου. Δεν βγήκαν όλες οι προσπάθειές του, ωστόσο έπαιξε για την ομάδα και για τη νίκη και ήταν πολύ σημαντικός στην κατάκτησή της. Στο τέλος του παιχνιδιού αγωνίστηκε στον άξονα και ήταν εξίσου καλός.

ΑΒΡΑΑΜ: Χρειάστηκε να μπει παρότι τραυματίας ώστε να προστατευτεί ο Ποτουρίδης αλλά και να παίξει πίσω όλον τον Πανσερραϊκό, στο ρίκο που αναγκαστικά έπρεπε να πάρει ο προπονητής για να γυρίσει το ματς. Ανέβαζε γρήγορα την ομάδα μπροστά.

ΡΟΜΕΝΤΑΛ: Μπήκε στο 70 για την τελική αντεπίθεση, ξεκίνησε να παίζει πίσω από τον δεξιό χαφ ώστε να γεμίσει όλη η πλευρά, βγήκε ωραία από πίσω σε δύο περιπτώσεις αλλά απέτυχε στις σέντρες, όμως την τρίτη φορά η ταχύτητα και η εμπειρία του τον δικαίωσαν. Ζήτησε και πήρε έξοχα την μπάλα από τον Ζαϊρί και έδωσε το έτοιμο γκολ στον Πάντελιτς. Κι ο Ντένις είναι εδώ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου