ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Κοιτάζει Μπαζίν ο Ολυμπιακός

Κοιτάζει Μπαζίν ο Ολυμπιακός

12.01.2011
Τον Γιανίκ Μπαζίν έχουν βάλει στο στόχαστρο οι «ερυθρόλευκοι» για αντικαταστάτη του Αντρέι Ζέκοφ. Ακούστηκε και το όνομα του Πιερ Πουγιόλ, ωστόσο αυτός αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού.
Κοιτάζει Μπαζίν ο Ολυμπιακός
Όσο περνάει ο καιρός και ακόμα δεν έχει βρεθεί λύση, τόσο οι «ερυθρόλευκοι» φορτσάρουν για την θέση του πασαδόρου, από την στιγμή που ο Αντρέι Ζέκοφ αποτελεί ποια παρελθόν. Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί χωρίς όμως να έχει υπάρξει κάτι συγκεκριμένο. Σήμερα από την Ιταλία ακούστηκαν και άλλα δύο ονόματα, από τα οποία το ένα παίζει σοβαρά για τους πρωταθλητές. Ο λόγος για τον Γιανίκ Μπαζίν, τον παίκτη που πριν πάει στην Γαλατά ο Ζέκοφ, ήταν ο βασικός πασαδόρος των Τούρκων. Ο Μπαζίν είναι 27 ετών και έχει ύψος 1.92 και πριν τους Τούρκους είχε αγωνιστεί σε Ανιέρ, Κάννες και Παρί. Με την Παρί μάλιστα είχε βρεθεί στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ είχε πάρει και το πρωτάθλημα το 2009.


Είναι διεθνής και έχει 22 συμμετοχές στην Εθνική Γαλλίας.
Σοβαρός ο τραυματισμός του Πουγιόλ
Αρχικά είχε ακουστεί το όνομα του Πιέρ Πουγιόλ τον οποίο αντικατέστησε στην Σίσλεϊ Τρεβίζο ο Μαρσελίνιο, που επίσης ακούστηκε για τον Ολυμπιακό. Ωστόσο ο έτερος Γάλλος έχει σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού και οι «ερυθρόλευκοι» δεν σκοπεύουν να ρισκάρουν και μετά να χρειαστεί να μπουν πάλι στον κόπο να ψάξουν για νέο παίκτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου