ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Πήρε θέση ο Κουμορτζί

Πήρε θέση ο Κουμορτζί

Διέψευσε με επίσημη τοποθέτηση ο Μπενάρντ Κουμορτζί ότι ζήτησε από τους ανθρώπους του Πανιωνίου να τον αφήσουν να πάει στον Ολυμπιακό.
Ο Μπενάρντ Κουμορτζί τοποθετήθηκε μέσω του προσωπικού του σάιτ για το σενάριο που βγήκε στην δημοσιότητα την Τετάρτη και ήθελε τον Γκανέζο μέσο να πιέζει την διοίκηση του Πανιωνίου προκειμένου να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό.
Ο αμυντικός μέσος των κυανέρυθρων διέψευσε το γεγονός, διατρανώνοντας την αφοσίωσή του στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, ενώ παράλληλα είπε πως τον μειώνουν ως επαγγελματία και ως προσωπικότητα τέτοια σενάρια.


Βέβαια, εδώ θα πρέπει να τονιστεί ότι ο ίδιος ο Ολυμπιακός απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, καθώς δεν ήθελε να μπλέξει στα τερτίπια ορισμένων μέσα στον Πανιώνιο. Βασικά, ο Ηλίας Λιανός είναι ο κύριος υπεύθυνος της αλλαγής στάσης της ερυθρόλευκης διοίκησης, καθώς και οι αποδοκιμασίες από τους φίλους του "Ιστορικού" στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με την Ξάνθη στη Νέα Σμύρνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κουμορτζί:

"Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω, με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, ότι ουδέποτε πίεσα, είτε έμμεσα, είτε άμεσα τη διοίκηση της ομάδας μου, ώστε να μεταγραφώ σε άλλο σύλλογο.

Τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα με μειώνουν ως προσωπικότητα, αλλά και ως επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Συνεχίζω να καταβάλω μεγάλη προσπάθεια, μετά τη δίμηνη απουσία μου, να επανέλθω το συντομότερο στον κατάλληλο αγωνιστικό μου ρυθμό και να βοηθήσω την ομάδα μου να ανακάμψει.

Είμαι αφοσιωμένος στον Πανιώνιο, αλλά κανείς δεν μπορεί να μου αφαιρέσει το δικαίωμα να έχω φιλοδοξίες. Η προσπάθεια μου για να τις εκπληρώσω γίνεται και θα συνεχίσει να γίνεται αποκλειστικά και μόνο μέσα στο γήπεδο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου