ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Φουλάρει για Φορτούνη

Φουλάρει για Φορτούνη

Μετά την απόκτηση του Γιάννη Μανιάτη ένας ακόμα Έλληνας παίκτης προβάρει τα ερυθρόλευκα. Ο λόγος για τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Θρύλου.
Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος διακρίνεται για τα καλά του στημένα, τις προηγούμενες μέρες είχε ακουστεί έντονα για την Γιουβέντους.
Η ιταλική ομάδα μάλιστα έχει κάνει κρούση στους Αρκάδες για τον διεθνή άσο, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη.

Στο πλαίσιο αυτό, οι Πειραιώτες είναι έτοιμοι να κάνουν το κόλπο γκρόσο και να πάρουν προβάδισμα στην υπόθεση κλείνοντας τον παίκτη από τώρα για το καλοκαίρι.


Η υπόθεση, όμως, δεν είναι τόσο εύκολη, καθώς οι διοικούντες τον Αστέρα εκτός από χρήματα, ζητούν και ποσοστό μεταπώλησης, το οποίο φτάνει περίπου στο 30%.

Οι πληροφορίες μάλιστα, θέλουν τις διαπραγματεύσεις με την “Γηραιά κυρία” να κόλλησαν, ελέω του συγκεκριμένου όρου, τον οποίο και δεν αποδέχτηκαν.

Ο Φορτούνης προέρχεται από τις Ακαδημίες του Θρύλου, την φανέλα του οποίου φόραγε μέχρι τα 16 του χρόνια. Ο παίκτης ποτέ δεν έκρυψε τα αισθήματα του για τον Ολυμπιακό και από την πρώτη στιγμή έχει εκφράσει την επιθυμία να επανέλθει στον δυναμικό των Πειραιωτών.

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να έχουμε εξελίξεις με τους ερυθρόλευκους να ξεκινούν επίσημα επαφές με τους Αρκάδες, έτσι ώστε, να αποκτήσουν από τώρα για το καλοκαίρι τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου