ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

"Ο Ολυμπιακός του αύριο"



"Ο Ολυμπιακός του αύριο"
Γιάννης Γιαννουδάκης 5/2/2011
Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΕΙ...Αισιόδοξος πως η σημερινή ημέρα μπορεί να αποτελέσει απαρχή για ένα καλύτερο αύριο, εμφανίστηκε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π, Νίκος Καραχάλιος. Ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη, σε δηλώσεις του στο περιθώριο του αγώνα της ομάδας πόλο απέναντι στην Βουλιαγμένη, τόνισε πως τα νεαρά παιδιά που αγωνίστηκαν σήμερα είναι το μέλλον της ομάδας πόλο του Θρύλου, κάλεσε τους παίκτες της ανδρικής ομάδας να κάνουν λίγη ακόμα υπομονή, μέχρι τις αρχές του Μάρτη, όπου θα μπουν χρήματα στα ταμεία της ομάδας και να επιστρέψουν στις πισίνες, ενώ ολοκλήρωσε λέγοντας πως στόχος της διοίκησης είναι να προσελκύσει νέα παιδιά στις τάξεις του Ερασιτέχνη, με στόχο τον αθλητισμό και στην συνέχεια και τον πρωταθλητισμό.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του κου Καραχάλιου:

«Τα παιδιά με την σημερινή τους συμμετοχή ανταποκρίνονται, αγωνίζονται απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα όπως η Βουλιαγμένη. Το σημερινό παιχνίδι είναι η αρχή μιας νέας σελίδας για την ομάδα. Αυτά τα παιδιά που βλέπετε σήμερα, είναι οι πρωταθλητές του αύριο. Αυτό που μετράει τώρα είναι όχι το αποτέλεσμα, αλλά όλος ο Ολυμπιακός να βοηθήσει ώστε να βγούμε από το αδιέξοδο που βρισκόμαστε. Στις κερκίδες βρίσκονται πολλοί αθλητές από όλα τα τμήματα του συλλόγου. Οι αθλητές του Θρύλου είναι αυτοί που θα δώσουν την λύση στα προβλήματα μας».

« Σε λίγες ημέρες ξεκινά το νέο μας πρόγραμμα με την ονομασία Ολυμπιακός 2020. Είναι ένα πρόγραμμα το οποίο θα δώσει έμφαση στα νέα παιδιά. Θέλουμε να φέρουμε στις τάξεις μας νέους αθλητές. Εκατοντάδες παιδιά από την Αττική και χιλιάδες παιδιά από όλη την Ελλάδα να φορέσουν τον Έφηβο πάνω τους, να κάνουν αθλητισμό με τα «ερυθρόλευκα» χρώματα μας και να αρχίζουμε να χτίζουμε ομάδες πρωταθλητισμού από τα σπλάχνα μας».

«Όπως σχεδόν κάθε μέρα, έτσι και τώρα μιλήσαμε με τον αρχηγό της ομάδας πόλο. Κάθε προηγούμενη διοίκηση είναι υπεύθυνη για το τέλμα στο οποίο έχει πέσει η ομάδα και φυσικά και εμείς αποδεχόμαστε το μερίδιο που μας αναλογεί και καλούμαστε να λύσουμε τις οικονομικές εκκρεμότητες απέναντι στους αθλητές. Δυστυχώς, όμως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί από την μία στιγμή στην άλλη. Μέσα στον Μάρτιο θα αρχίσουν να μπαίνουν στα ταμεία του Συνδέσμου τα πρώτα χρήματα από το πρόγραμμα «Ολυμπιακός 2020», κάτι που σημαίνει πως οι αθλητές θα αρχίσουν να παίρνουν χρήματα που θα προέρχονται από την ανταπόκριση του κόσμου».

«Σήμερα χτίζουμε τον Ολυμπιακό του αύριο. Πιστεύω και εύχομαι πως θα υπάρξουν αθλητές της πρώτης ομάδας που θα επιστρέψουν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Σήμερα έκαναν μια συμβολική κίνηση να απέχουν από το παιχνίδι. Πιστεύω πως πέρασαν το μήνυμα τους. Αν οι παίκτες της ανδρικής ομάδας επιστρέψουν, σε συνδυασμό με τα νέα παιδιά, μπορούμε να χτίσουμε και πάλι έναν ανίκητο Ολυμπιακό. Η δύναμη των νέων παιδιών είναι ανίκητη και τονίζω πως ποντάρουμε στην νέα γενιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου