ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

«Λιμάνι»… που βράζει!

«Λιμάνι»… που βράζει!

Και ξαφνικά ο Κέβιν Μιραλάς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η Πειθαρχική Επιτροπή Κυπέλλου ανακοίνωσε σήμερα τα αποτελέσματα της χθεσινής της συνεδρίασης, σύμφωνα με την οποία, στον Βέλγο επιθετικό έχει επιβληθεί τιμωρία δύο αγωνιστικών και πρόστιμο 120 ευρώ για την κόκκινη κάρτα που είχε δεχθεί στον προημιτελικό με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Στον Ολυμπιακό "βράζουν" με την εξέλιξη αυτή. Μέχρι και σήμερα θεωρούσαν πως η τιμωρία του παίκτη είναι για μία αγωνιστική, την οποία έχει εκτίσει ο Βέλγος στο παιχνίδι με την SKODA Ξάνθη. Οι "ερυθρόλευκοι" υποστηρίζουν ότι σε αντίστοιχες περιπτώσεις η τιμωρία που είχε επιβληθεί σε παίκτες ήταν μιας αγωνιστικής και όχι δύο, όπως συμβαίνει στην περίπτωση του Μιραλάς.

Βέβαια, αυτό που ενοχλεί περισσότερο τον Ολυμπιακό είναι η χρονική στιγμή που έγινε γνωστή η απόφαση. Χθες ήταν η συνεδρίαση της επιτροπής και σήμερα έγινε γνωστή η απόφασή της. Η εξέλιξη αυτή και η χρονική στιγμή που έγινε γνωστή η απόφαση δεν αφήνει περιθώρια στην νομική υπηρεσία της ομάδας να κινηθεί με μεγαλύτερη ευχέρεια χρόνού κατά της απόφασης.

Εάν η απόφαση αυτή είχε γίνει γνωστή νωρίτερα, τότε, είναι ξεκάθαρο, πως οι "ερυθρόλευκοι" θα είχαν κινηθεί νομικά και θα είχαν καταθέσει έφεση κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Έπιτροπής. Όμως, στη χρονική στιγμή που έγινε γνωστή η τιμωρία των δύο αγωνιστικών δεν δίνει το χρονικό περιθώριο στους "ερυθρόλευκους" να εφεσιβάλουν.

Ήδη, άνθρωποι της ομάδας επικοινωνούν με τους υπεύθυνους της ΕΠΟ και προσπαθούν να βρουν μια εξήγηση για το ζήτημα που προέκυψε και τον λόγο της καθυστερημένης ανακοίνωσης της ομοσπονδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου