ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Απορρίφθηκε το αίτημα

Απορρίφθηκε το αίτημα

Η ΕΣΑΠ δεν έκανε δεκτό το αίτημα του Ολυμπιακού για αλλαγή στην ώρα έναρξης του εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου (12/2) με την Κηφισιά.
Το παιχνίδι θα αρχίσει κανονικά στις 19:00 (όπως είχε οριστεί εξ αρχής), στο κλειστό γυμναστήριο "Μελίνα Μερκούρη" του Ρέντη, ενώ στις 19:30 είναι προγραμματισμένη η έναρξη του αγώνα Άρης-Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της ποδοσφαιρικής Super League.
Ο Ολυμπιακός είχε καταθέσει το συγκεκριμένο αίτημα (να αρχίσει το παιχνίδι στις 17:00) προκειμένου να διευκολυνθούν οι φίλαθλοι που θέλουν να πάνε στο κλειστό, καθώς στις 19:30 η ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Άρη και υπάρχει απευθείας τηλεοπτική μετάδοση.


Να σημειωθεί πως το μεσημέρι της Τετάρτης (9/2) ο Ολυμπιακός έστειλε επιστολή στην ΕΣΑΠ, με την οποία ζητά ο ορισμός όλων των εντός έδρας αγώνων της πειραϊκής ομάδας στο Πρωτάθλημα Volleyleague ΟΠΑΠ 2011 να γίνεται μετά από συνεννόηση με το Τ.Α.Α. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., προκειμένου να μην συμπίπτουν οι ώρες διεξαγωγής με τις αντίστοιχες των αγώνων των ομάδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου