ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Ζουν ανάμεσα μας

Ζουν ανάμεσα μας

Ο Μιραλάς την παραμονή του αγώνα με τον Άρη τιμωρείται με μία ακόμη αγωνιστική. Για χάρη του Κοτσόλη ή αν προτιμάτε του ΠΑΟ, αλλάζουν οι όροι για την μεταγραφή ελεύθερων παικτών εν μία νυκτί. Ο Σισέ βρίζει με τον πιο χυδαίο τρόπο και δεν τιμωρείται. Τα ζόμπι ζουν ανάμεσα μας...
Όλο δεν ασχολούνται και όλο μπροστά μας είναι και βάζουν διαρκώς τρικλοποδιές στον Ολυμπιακό προκειμένου με το έτσι θέλω να του κλέψουν το πρωτάθλημα.
Όλο παραιτούνται και όλο εδώ είναι, πίσω από τις... κουρτίνες κάνοντας ύπουλες ενέργειες για να αλλάξουν τις ισορροπίες και να μην κατακτήσει την κούπα, η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο.

Ο σκηνοθέτης του Resident Evil, Πολ Άντερσον μπορεί να μεγάλωσε στο Νιουκάστλ της Αγγλίας, ωστόσο αν έχει έλλειψη φαντασίας, μπορεί να έρθει στην χώρα μας και να του παρουσιάσουμε τα φαινόμενα των ζόμπι στην Ελλάδα.

Βλέπεται ζωντανοί-νεκροί υπάρχουν παντού, απλά στην χώρα μας έχουν παρεισφρήσει στις τάξεις του ποδοσφαίρου χτίζοντας το... βασίλειο τους εδώ και δύο χρόνια.

Πέπλο μυστηρίου, λοιπόν καλύπτει τις ξαφνικές επιθέσεις απ' αυτά τα όντα που έχουν το χάρισμα να εμφανίζονται από το πουθενά την ώρα που όλοι νομίζουν ότι μας έχουν αποχαιρετήσει διαπαντός.

Τελικά, τι γίνεται θα ξαναδούμε το φως του ήλιου στην Super League ή θα συνεχίσουμε την μάχη κόντρα στα ζόμπι, τα οποία δεν λένε να απαλλάξουν το ποδόσφαιρο από την παρουσία τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου