ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

ΕΛΛΑΔΑ-ΚΑΝΑΔΑΣ - Φιλικό τεστ με «γκεστ σταρ τον Ρεχάγκελ


ΕΛΛΑΔΑ-ΚΑΝΑΔΑΣ - Φιλικό τεστ με «γκεστ σταρ τον Ρεχάγκελ

09/02/2011



Με κεντρικό πρόσωπο τον Ότο Ρεχάγκελ, ο οποίος θα τιμηθεί για την προσφορά του, θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Δευτέρας  η φιλική αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με την αντίστοιχη του Καναδά στην «AEL FC ARENA». Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Φερνάντο Σάντος θα διαπιστώσει την κατάσταση των παικτών του ενόψει της επανέναρξης των προκριματικών του Euro 2012.

«Είναι ένα φιλικό προετοιμασίας για το επίσημο ματς με την Μάλτα (26/03). Αφού δεν συγκεντρώνεται συχνά η Εθνική ομάδα, εκμεταλλευόμαστε αυτά τα φιλικά για να περάσουμε τις ιδέες και τη φιλοσοφία μας, για να κάνουμε δοκιμές, οπότε έχει μεγάλη σημασία για εμάς αυτό το φιλικό», αναφέρει χαρακτηριστικά για το παιχνίδι ο Πορτογάλος.
Στην ανάλυση που έκανε για τον Καναδά, ο Σάντος είπε στους διεθνείς πως: «Είναι δυνατή και γρήγορη ομάδα που τρέχει αρκετά» και τους ζήτησε να δουν το παιχνίδι σαν επίσημο.

Σε ό,τι αφορά τα πλάνα του, ο Σάντος θα παρατάξει τους παίκτες του με σύστημα 4-3-3. Σηφάκης ή Χαλκιάς κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα οι Τοροσίδης και Τζαβέλας θα καλύψουν τα άκρα και δίδυμο στόπερ θα είναι οι «Ιταλοί» Μόρας και Παπασταθόπουλος.

Στη μεσαία γραμμή, τριάδα Παναθηναϊκού με τους Κατσουράνη, Καραγκούνη και Νίνη ενώ στην επίθεση, Σαλπιγγίδης και Φετφατζίδης θα κινούνται από τα άκρα και ο Λυμπερόπουλος θα είναι ο προωθημένος. Νοκ άουτ είναι οι Σαμαράς, Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Τιμάται ο Ρεχάγκελ

Στο περιθώριο της φιλικής συνάντησης θα τιμηθεί από την ΕΠΟ και ο πρώην πλέον ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής, Ότο Ρεχάγκελ για την προσφορά του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Ο «Οθωνας» επιστρέφει στην... πατρίδα του έπειτα από 8 μήνες, όταν ολοκλήρωσε την πορεία του στη «γαλανόλευκη» με τη συμμετοχή της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής.

Ο διαιτητής

Ο Νορβηγός, Σβέϊν Οντβάρ Μόεν θα διευθύνει τον φιλικό αγώνα. Βοηθοί του θα είναι οι επίσης Νορβηγοί Κιμ Τόμας Χάγκλουντ και Φρανκ Αντάς, ενώ 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Δημήτρης Καλόπουλος.

Η παράδοση


Αυτή είναι η τέταρτη φορά που διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους Ελλάδα και Καναδάς. Οι τρεις προηγούμενες μεταξύ τους αναμετρήσεις ήτα και πάλι φιλικού χαρακτήρα: Τον Μάιο του 1988 σε Μόντρεαλ και Τορόντο, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να κερδίσει τα δύο πρώτα (1-0 & 3-0) και να χάνει το τρίτο στην διαδικασία των πέναλτι (4-2, 0-0 η κανονική διάρκεια).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου