ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Με Τοροσίδη στο Βικελίδης

Με Τοροσίδη στο Βικελίδης

Ο Βασίλης Τοροσίδης ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα του Σαββάτου (12/2, 19:30) με αντίπαλο τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης".
Ευχάριστα νέα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε αφού ο 26άχρονος αμυντικός κατάφερε να ακολουθήσει το πρόγραμμα της ομάδας και τέθηκε κανονικά στην διάθεση του για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.
Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Κέβιν Μιραλάς, διότι Ερνέστο Βαλβέρδε δεν είχε πληροφορηθεί πως ο παίκτης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Κατά τα άλλα, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αυριανό (Σάββατο 12/2, 19:30) αγώνα με τον Αρη, ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.


Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο  Βασίλης Τοροσίδης, ξεπερνώντας την ίωση που τον ταλαιπωρούσε της προηγούμενες μέρες, γεγονός που χαροποίησε ιδιαίτερα τον Βάσκο τεχνικό των Πειραιωτών, αφού θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του στο αυριανό ματς.

Ο Μοϊσές Ουρτάδο ακολούθησε μέρος της προπόνησης της ομάδας και στη συνέχεια έκανε το ατομικό του πρόγραμμα στο γήπεδο και στο γυμναστήριο ενώ ο Γιάννης Ποτουρίδης ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.

Όσον αφορά τον Αριέλ Ιμπαγάσα, ξεκίνησε το αρχικό «ζέσταμα» με την ομάδα, όμως ένιωσε ένα σφίξιμο στο γαστροκνήμιο. Η πρώτη εκτίμηση είναι ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, όμως η κατάσταση του ποδοσφαιριστή θα επανεκτιμηθεί αύριο.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 20 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ρ. Μπράβο, Χολέμπας, Μανιάτης, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Πάντελιτς, Ριέρα, Πάντελιτς, Γ. Παπαδόπουλος, Τζιμπούρ, Ρόμενταλ, Μιραλάς.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Ποτουρίδης, Ουρτάδο, Μέγερι, Ν. Παπαδόπουλος θα προπονηθούν ή θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν, αύριο στις 10:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου