ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Αύριο το «κέρασμα» του Βαλβέρδε!




Αύριο το «κέρασμα» του Βαλβέρδε!
ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ 9/2/2011
ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει σήμερα τα γενέθλιά του καθώς συμπληρώνει 47 χρόνια ζωής. Όπως είναι φυσικό το κλίμα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη ήταν αρκετά ευχάριστο με τους παίκτες, αλλά και το προσωπικό να... πυροβολεί τον Ισπανό με τις καθιερωμένες ευχές.


Ο Βαλβέρδε από την πλευρά του όντας σε εξαιρετική διάθεση ζήτησε να μην υπάρξει τούρτα και κεράκια, όπως είχε γίνει και την προηγούμενη φορά που ήταν στον Ολυμπιακό, αλλά να περιμένουν όλοι την επιστροφή των διεθνών.

Ο λόγος; Σύμφωνα με πληροφορίες του «rednews», ο Βαλβέρδε έχει σκοπό να κάνει αύριο το τραπέζι στους παίκτες και τους συνεργάτες του και φυσικά με αυτό τον τρόπο να τους κεράσει . Σε αυτό βολεύει πολύ και η ώρα της αυριανής προπόνησης η οποία είναι πραγραμματισμένη για τις 5 το απόγευμα ώστε να έχουν επιστρέψει και οι διεθνείς και όλοι μαζί να πάνε για φαγητό.

Από τη μία ο Βαλβέρδε θα κεράσει και θα βγάλει την... υποχρέωση, από την άλλη παραμονές ενός πολύ σημαντικού ματς όπως είναι αυτό με τον Άρη, όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα θα έχει την ευκαιρία να χαλαρώσει και να γίνει η λεγόμενη σύσφιξη σχέσεων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου