ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Πανζουρλισμός για ένα εισιτήριο (video)

Πανζουρλισμός για ένα εισιτήριο

Τεράστια ζήτηση παρουσιάζουν τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον ΠΑΟ (19/2) στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Από τα ξημερώματα οι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν σχηματίσει τεράστιες ουρές προκειμένου να αποκτήσουν ένα “μαγικό χαρτάκι”.
Μεγάλη είναι η δίψα του λαού του Θρύλου να δώσει το "παρών" στο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟ στο “Γ. Καραϊσκάκης”.
Οι ερυθρόλευκοι οπαδοί αρκετές ώρες νωρίτερα από την έναρξη της κυκλοφορίας των εισιτηρίων, έσπευσαν να παραστούν στο “Γ. Καραϊσκάκης” για να αγοράσουν ένα μαγικό χαρτάκι.


Οι ουρές που έχουν σχηματιστεί έξω από τις θύρες 17 και 25 είναι τεράστιες, ενώ κάποια στιγμή έφτασαν μέχρι το Red Store.

Στις 10:00 όπως ανακοίνωσε το τμήμα διαχείρισης των εισιτηρίων της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων προς τον κόσμο, ωστόσο όπως γίνεται αντιληπτό μέσα σε χρόνο ρεκόρ αναμένεται να γίνουν καπνός.

Άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο ζουν και αναπνέουν για την μεγάλη αναμέτρηση με τους πράσινους, η οποία αναμένεται να κρίνει σε μεγάλο βαθμό την υπόθεση τίτλος.

Να θυμίσουμε ότι, τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος μπορεί να προμηθευτεί έως δύο (2) εισιτήρια με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας. Οι τιμές τους είναι 25 ευρώ, 35 ευρώ, 45 ευρώ , 55 ευρώ, 90 ευρώ, 125 ευρώ & 250 ευρώ (VIP).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου