ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Ο δικηγόρος του Κοτσόλη

Ο δικηγόρος του Κοτσόλη

Όλα καλώς καμωμένα στην υπόθεση Κοτσόλη. Φυσικά, αφού πήγε στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει κανένα... πρόβλημα. Στο κάτω-κάτω ο νυν πράσινος τερματοφύλακας είχε καλό δικηγόρο, μέχρι πρότινος. Τον ίδιο τον Σοφοκλή Πιλάβιο! Το RedPlanet.gr αποκαλύπτει!
Εντάξει, να δεχθούμε ότι δεν υπήρχε πρόθεση να... εξυπηρετηθεί ο Παναθηναϊκός και ο Κοτσόλης πήγε κανονικά και με το νόμο στους πράσινους που είχαν μείνει με βασικό γκολκίπερ μόνο τον Τζόρβα.
Να παραδεχθούμε, επίσης, ότι ποσώς ενδιαφέρει τους ερυθρόλευκους αν ο ΠΑΟ έχει αναπληρωματικό τερματοφύλακα. Έτσι κι αλλιώς στο Καραϊσκάκης, όποιος και να κάτσει κάτω από το τέρμα θα... καλοπεράσει.


Να πούμε, φυσικά, ότι αν κάτι τέτοιο είχε γίνει για παίκτη του Ολυμπιακού, όπως ορθά σημείωνε σήμερα στην στήλη του ο Παντελής Διαμαντόπουλος, θα γινόταν το έλα να δεις.

Προφανώς, όταν οι "λοβιτούρες" αφορούν τους πράσινους, όλα επιτρέπονται. Κι όλα είναι αποδεκτά.

Αλλά, για να 'χουμε και καλό ερώτημα. Ξέρετε ποιος ήταν μέχρι πρότινος ο δικηγόρος του Κοτσόλη. Αυτός, δηλαδή, που έφτιαχνε τα συμβόλαια του παίκτη;

Κατά σύμπτωση (ή μήπως όχι;) ο... Σοφοκλής Πιλάβιος! Ναι, ναι. Για τον πρόεδρο της ΕΠΟ μιλάμε. Όχι, δεν κάνουμε πονηρές σκέψεις. Άλλωστε σα δικηγόρος ο κ. Πιλάβιος είχε κάθε δικαίωμα να κάνει δουλειές με τον οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή και προπονητή.

Θυμόμαστε, όμως, τον θόρυβο που είχε ξεσπάσει όταν ο Β. Γκαγκάτσης είχε αποφασίσει να συνεργαστεί με τον Ολυμπιακό και ακόμη... πονάνε τα αυτιά μας από τις κραυγές και τις οιμωγές των αντικειμενικών και όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου