ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Η κριτική των παικτών



Η κριτική των παικτών
12/2/2011
Σε ένα παιχνίδι που ο Βαλβέρδε πραγματοποίησε τρεις αναγκαστικές αλλαγές, βρέθηκε πίσω στο σκορ και σε μια έδρα σαν το Βικελίδης, η ανατροπή και η νίκη λένε πάρα πολλά. Οι ερυθρόλευκοι έδειξαν χαρακτήρα και μέταλλο σαν ομάδα παίρνοντας νίκη τίτλου με πρωταγωνιστή για μια ακόμα φορά τον Φουστέρ που για τέταρτο συνεχόμενο ματς δίνει το τρίποντο στον Θρύλο με δικό του γκολ.
ΟΥΡΚΟ ΠΑΡΝΤΟ: Δεν φέρει καμία ευθύνη στην φάση του γκολ ενώ τις υπόλοιπες φορές που χρειάστηκε καθάρισε όλες τις φάσεις.

ΡΑΟΥΛ ΜΠΡΑΒΟ: Έχασε αρκετές μάχες σε προσωπικό επίπεδο και δεν βοήθησε στην ανάπτυξη. Έγινε αναγκαστική αλλαγή λόγω ενοχλήσεων.

ΟΛΟΦ ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ: Δεν ήταν σε καθόλου καλή βραδιά. Έδειχνε κουρασμένος και αποσυντονισμένος ενώ έχει και το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης στο γκολ του Άρη.

ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Μετά το Μανιάτη ο πιο σταθερός της άμυνας. Έδωσε πολλές μάχες και κέρδισε τις περισσότερες, καλύπτοντας παράλληλα και τα κενά του Μέλμπεργκ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ: Μέχρι την στιγμή που αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού ήταν ο καλύτερος της αμυντικής γραμμής του Ολυμπιακού. Με θετικές επεμβάσεις, κέρδισε τις περισσότερες μάχες και βοήθησε όσο μπορούσε στην ανάπτυξη.

ΦΡΑΝΣΟΥΑ ΜΟΔΕΣΤΟ: Ήταν απελπιστικά μόνος του και προσπαθούσε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα στον χώρο του κέντρου. Ο Άρης ήταν πολύ «φορτωμένος» και ο Φρανσουά έκοβε ότι μπορούσε με επιτυχία και παράλληλα απέφυγε και τα λάθη κυρίως στις μεταβιβάσεις. Ουσιαστικό παιχνίδι και φιλότιμο.

ΑΡΙΕΛ ΙΜΠΑΓΑΣΑ: Δεν έκανε καλό παιχνίδι καθώς οι γηπεδούχοι πήραν το κέντρο αφού δε μπόρεσε να βοηθήσει όπως άλλες φορές το Μοδέστο. Παρόλα αυτά , ξεχνιούνται τα πάντα καθώς από δύο δικές του ενέργειες προέκυψαν τα δύο γκολ του Ολυμπιακού. Έτσι είναι οι μεγάλοι παίκτες…

ΑΛΜΠΕΡΤΟ ΡΙΕΡΑ: Με εξάρσεις στην απόδοση του αν και ξεκίνησε πολύ δυνατά. Οι συνεχείς εναλλαγές στις πλευρές ίσως και να τον «κούρασαν».

ΡΑΦΙΚ ΤΖΙΜΠΟΥΡ: Επιτέλους ο τρομοκράτης χτύπησε. Γκολάρα που έφερε το παιχνίδι στα ίσια, πολλές μάχες, απασχολούσε μόνιμα δύο αμυντικούς, απείλησε, πίεσε ενώ πρόσφερε και σε δημιουργία και ανάπτυξη.

ΝΤΑΒΙΝΤ ΦΟΥΣΤΕΡ: Μπορεί να μην ήταν η πιο δημιουργική του βραδιά, ωστόσο για μια ακόμα φορά αποδείχτηκε υπερπολύτιμος από τα λάθη που προκάλεσε με την πίεση που ασκούσε αλλά και το σπάνιας ομορφιάς γκολ που πέτυχε.

ΚΕΒΙΝ ΜΙΡΑΛΑΣ: Παρόλο που ξεκίνησε πολύ δυνατά και με όρεξη δε μπόρεσε να προσφέρει καθώς μετά από μια διεκδίκηση της μπάλας στον αέρα έπεσε με τη μέση , είχε ενοχλήσει και αντικαταστάθηκε στο μισάωρο.

ΖΑΟΥΑΝΤ ΖΑΪΡΙ: Άργησε λίγο να μπει στο κλίμα της αναμέτρησης από την στιγμή που πήρε την θέση του Μιραλάς, ωστόσο στο δεύτερο , κυρίως, ημίχρονο βοήθησε πάρα πολύ τον Ολυμπιακό με τις επελάσεις και τις σέντρες του.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ: Αντικατέστησε το Μανιάτη και παρόλο που ήταν ταλαιπωρημένος από την ίωση, μπήκε αμέσως στο κλίμα και ανταποκρίθηκε.

ΧΟΣΕ ΧΟΛΕΜΠΑΣ: Μπήκε στην θέση του Μπράβο και κράτησε καλά στην άμυνα μέχρι το τέλος παρά την πίεση που δέχτηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου