ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Έκανε έφεση, περιμένει δικαίωση

Έκανε έφεση, περιμένει δικαίωση

Έκανε έφεση, περιμένει δικαίωση 
Το πρωί του Σαββάτου στις 10:00 θα εκδικαστεί η έφεση που άσκησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός για την τιμωρία των δύο αγωνιστικών που επιβλήθηκαν -παραμονή του αγώνα με τον Άρη- στον Κέβιν Μιραλάς.

Οι ερυθρόλευκοι κίνησαν ήδη τις διαδικασίες και κατέθεσαν έφεση κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής. Πλέον, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής, η οποία θα κάνει γνωστή την τύχη της έφεσης που κατέθεσε άμεσα ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικαλούνται το άρθρο 10 παράγραφος 6 των κανονισμών, το οποίο αναφέρει τα εξής.
«Η παραπάνω απόφαση εκδίδεται μέσα σε επτά ημέρες αφότου διαπράχθηκε η παράβαση. Αν δεν εκδοθεί απόφαση ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται μέχρι την έκδοσή της και το υπόλοιπο της ποινής εκτίεται μετά την έκδοση αυτής της απόφασης, που κοινοποιείται υποχρεωτικά σε 24 ώρες».

Ωστόσο, όπως φαίνεται στο άρθρο το 7ημερο δεν είναι δεσμευτικό καθώς απόφαση μπορεί να εκδοθεί και μετά το πέρας της προθεσμόιας. Απλώς μέχρι να εκδοθεί ο παίκτης μπορεί να αγωνίζεται. Επίσης, και όσον αφορά το 24ωρο η Επιτροπή είναι καλυμμένη καθώς συνεδρίασε χθες το απόγευμα και η απόφαση ανακοινώθηκε σήμερα το μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου