ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Αβραάμ: "Και το πριμ του ντέρμπι θα σας δώσω..." (VIDEO)

Αβραάμ: "Και το πριμ του ντέρμπι θα σας δώσω..."

O Aβραάμ Παπαδόπουλος έδωσε το ποσό των 10.000 ευρώ στο ίδρυμα Ελπίδα και τόνισε στις δηλώσεις του πως θα προσφέρει στα παιδιά και τον πριμ του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δεσμεύτηκε στην Μαριάννα Βαρδινογιάννη πως θα προσφέρει στον ίδρυμα "Ελπίδα" και το πριμ της νίκης του Ολυμπιακού εφόσον η ομάδα νικήσει τον Παναθηναϊκό στις 19  Φλεβάρη στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".
Το ποσό των 10.000 ευρώ, που είχε κερδίσει στην κοπή της πίτας του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού, παρέδωσε σήμερα ο Αβραάμ Παπαδόπουλος στο ίδρυμα "Ελπίδα", σύμφωνα με την προσωπική του επιθυμία. Μάλιστα ο διεθνής αμυντικός δεσμεύθηκε στην πρόεδρο του ιδρύματος, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, πως θα παραδώσει και το πριμ της νίκης στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.


Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δήλωσε: "Ο Ολυμπιακός έχει δείξει και θα συνεχίσει να δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο. Θα ήθελα να πω στην κ. Βαρδινογιάννη δύο πράγματα, το ένα θα την «στενοχωρήσει» και το άλλο θα τη χαροποιήσει. Θα κερδίσουμε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αυτό είναι το πρώτο. Tο δεύτερο είναι ότι το προσωπικό μου πριμ θα το παραδώσω πάλι εδώ σε εσάς. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δίνουμε χαρά στα παιδιά που υποφέρουν. Η ζωή ενός παιδιού είναι πάνω από όλα και από κάθε ποδοσφαιρικό παιχνίδι".

Η Πρόεδρος του ιδρύματος "Ελπίδα", Μαριάννα Βαρδινογιάννη, δήλωσε: "Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Αβραάμ, που αφιέρωσε το δώρο της τύχης του από την κοπή της πίτας του Ολυμπιακού στα παιδιά μας που αυτή τη στιγμή μέσα σε αυτούς τους χώρους δίνουν μάχη για τη ζωή τους.

Το ίδρυμα και η προσπάθειά μας δεν έχει χρώματα. Βλέπω ότι η προηγούμενη επίσκεψή σου σε άγγιξε στην καρδιά. Σε ευχαριστώ για ό,τι κάνεις για το ίδρυμα «Ελπίδα». Χαίρομαι γιατί ένα παιδί σαν εσένα, βρίσκεται σήμερα μαζί μας και μας κάνει αυτή την τιμή. Ευχαριστούμε τον κ. Μαρινάκη για την καλή του πρόθεση και την κοινωνική του αλληλεγγύη για τα παιδιά του ιδρύματος «Ελπίδα»".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου