ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Με Μιραλάς και «τρομοκράτη»

Με Μιραλάς και «τρομοκράτη» 

11/02/2011

Με Μιραλάς και «τρομοκράτη»  Φουλ επιθετικό σχήμα ετοιμάζει για τον αγώνα του «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος κάνει σκέψεις για επιστροφή του Κέβιν Μιραλάς στην κορυφή και τοποθέτηση του Ραφίκ Τζεμπούρ στα δεξιά. Αμφίβολος ο Τοροσίδης, δίλημμα με Μπράβο ή Χολέμπας για το αριστερό άκρο. Στην Αθήνα ο μάνατζερ του Ισπανού αμυντικού για την ανανέωση της συνεργασίας του πελάτη του με τους «ερυθρολεύκους».
  Ούτε καν θέλουν να σκέφτονται στον Ολυμπιακό το ενδεχόμενο «στραβοπατήματος», πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και για τον λόγο αυτό ο Ερνέστο Βαλβέρδε ετοιμάζει αλλαγές στο βασικό σχήμα. Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να επαναφέρει τον Κέβιν Μιραλάς στην κορυφή της επίθεσης, αφήνοντας τον πάγκο τον Μάρκο Πάντελιτς, και τον Ραφίκ Τζεμπούρ στο δεξί άκρο. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» βλέπει ότι ο Βέλγος έχει χάσει την επαφή του με την αντίπαλη εστία, από τη στιγμή που άρχισε να τον χρησιμοποιεί στα πλάγια και για τον λόγο αυτό τον επανατοποθετεί ως επιθετική «αιχμή», σε έναν αγώνα που η ταχύτητά του μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική.

Η περίπτωση του Τζεμπούρ, από την άλλη πλευρά είναι διαφορετική, αφού ο Βαλβέρδε φαίνεται να καταλήγει στον Αλγερινό… αναγκαστικά. Ο Ρόμενταλ δεν «τραβάει» αυτόν τον καιρό, ενώ ο Ζαϊρί όσες φορές έχει ξεκινήσει βασικός απογοητεύει. Υπάρχει βέβαια και ο Γιάννης Φετφατζίδης, ο οποίος ωστόσο κουβαλάει ολόκληρο 90λεπτο με την Εθνική και είναι λογικότερο να μείνει στον πάγκο.

Στην άμυνα, τώρα, υπάρχουν δύο κενά μέχρι στιγμής στο μπλοκάκι του προπονητή των Πειραιωτών. Στο δεξί άκρο ο Ισπανός περιμένει να δει πως θα είναι ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη, με τον Γιάννη Μανιάτη να είναι ετοιμοπόλεμος σε περίπτωση που κληθεί να καλύψει το κενό του συμπαίκτη του. Στην αντίπερα… όχθη, προβληματισμός υπάρχει για το ποιος από τους Ραούλ Μπράβο ή Χολέμπας θα καλύψει το θέση του αριστερού μπακ και αυτό επειδή ο δεύτερος ήταν εξαιρετικός κόντρα στην Ξάνθη, όπου εκτός από αμυντικά, «έλαμψε» και επιθετικά.

Στην Αθήνα ο μάνατζερ του Μπράβο

Την ανανέωση της συνεργασίας του πελάτη του με τον Ολυμπιακό ήρθε να διευθετήσει ο μάνατζερ του Ραούλ Μπράβο. Ο Ισπανός αμυντικός είναι από τους πιο υψηλόμισθους στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ και από την πλευρά της η ομάδα θέλει να γίνει κάποια μείωση. Ο ποδοσφαιριστής έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στην Ελλάδα, κάτι το οποίο αναμένεται να μετρήσει στις διαπραγματεύσεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πολύ δύσκολα θα συνεχίσει να παίρνει 1.4 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Χάνει Παναθηναϊκό ο Ουρτάδο

Οι νέες ενοχλήσεις του Μοϊσές Ουρτάδο στον αστράγαλο τις προηγούμενες μέρες πήγαν πίσω την αποθεραπεία του Καταλανού. Yπό αυτές τις συνθήκες δεν θα προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το ερχόμενο Σάββατο. Αν και χθες ο Μοϊσές μπήκε στο πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα (έβγαλε ένα μέρος της προπόνησης), εντούτοις ο Καταλανός μάλλον δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ντέρμπι. Ο 29χρονος μέσος θα κάνει τις επόμενες μέρες κάποια τεστ ώστε να διαπιστωθεί εάν μπορεί να βγάλει όλο το πρόγραμμα της ομάδας δίχως να νιώθει ενοχλήσεις. Οι πιθανότητες αυτή τη στιγμή δεν είναι με το μέρος του, όμως εάν τα τεστ είναι θετικά δεν αποκλείεται ο Βαλβέρδε να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου