ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Μ. Βαρδινογιάννη: "Πάντα προστατεύαμε τον ΟΦΗ"

Μ. Βαρδινογιάννη: "Πάντα προστατεύαμε τον ΟΦΗ"

Για την αγάπη της οικογένειας Βαρδινογιάννη για τον ΟΦΗ και την προστασία που του παρέχει όλα αυτά τα χρόνια, μίλησε η Μαριάννα Βαρδινογιάννη.
Με αφορμή την συνεργασία των Κρητικών με το ίδρυμα "Ελπίδα", η Μαριάννα Βαρδινογιάννη σε συνέντευξή της στην εφημερίδα "Πατρίς" αναφέρθηκε στις σχέσεις της οικογένειας Βαρδινογιάννη με τον ΟΦΗ, τονίζοντας πως πάντα προστάτευε και στήριζε την συγκεκριμένη ομάδα.
Σκοπεύετε να κάνετε μαζί με την ΠΑΕ ΟΦΗ κάποια εκδήλωση στο Ηράκλειο με αφορμή το γεγονός αυτό;

"Θα ήταν πολύ ωραία ιδέα να γίνει κάποια εκδήλωση στο Ηράκλειο, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα έδινε ακόμα μεγαλύτερη χαρά στα παιδιά που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο και δεν έχουν τη δυνατότητα μετακινήσεων, να οργανωθεί μια επίσκεψη του ΟΦΗ στην Αθήνα και στο νοσοκομείο μας, για να μπορέσουν οι μικροί μας ασθενείς να έρθουν σε επαφή με την ομάδα. Μάλιστα αυτό είναι μια επιθυμία την οποία ήδη έχει εκφράσει ο Πρόεδρος της Ομάδας, κύριος Νίκος Μαχλάς. Τους περιμένουμε με χαρά".

Για σας, για την οικογένειά σας, τι σημαίνει ΟΦΗ;

"Η οικογένειά μας πάντοτε προστάτευε και στήριζε τις προσπάθειες του ΟΦΗ".

Για την Κρήτη τι ονειρεύεστε;

"Κατ’αρχήν ονειρεύομαι την ίδια την Κρήτη! Οι δεσμοί της οικογένειάς μας με τον τόπο αυτό είναι άρρηκτοι, οι ρίζες της βαθιές και βρίσκεται πάντα στη σκέψη μας, στην καρδιά μας και στις προτεραιότητές μας. Ο λαός της, οι παραδόσεις της και η ιστορία της μας κάνουν υπερήφανους. Ο πολιτισμός που ανέπτυξε μέσα στους αιώνες είναι μεγαλειώδης! Μέσα από τον θαυμασμό που νοιώθω για αυτόν τον πολιτισμό, αφιέρωσα τέσσερα χρόνια μεταπτυχιακών σπουδών στην Αρχαιολογία και δύο χρόνια συγγραφής του βιβλίου μου για τη θέση της γυναίκας στη Μινωική περίοδο. Ονειρεύομαι λοιπόν για την Κρήτη να διατηρήσει την ξεχωριστή πορεία της, ως προστάτης και εκφραστής αυτού του μοναδικού πολιτισμού, και να συνεχίσει να είναι γη γνήσιων πατριωτών".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου