ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ....ΣΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ....

ΠΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ....ΣΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ....

11/02/2011

Έτσι μένει…  
Συγκεκριμένες προϋποθέσεις θα πρέπει να πληροί ο Παναθηναϊκός για την επόμενη χρονιά, ώστε να παραμείνει ο Τζιμπρίλ Σισέ και να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τους «πράσινους». Από σήμερα σε φουλ ρυθμό ο Γάλλος για το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ. Ζήκο για τη θέση του τεχνικού διευθυντή μελετούν στο «τριφύλλι».
Μόνο την περίπτωση να βγάλουν στο «σφυρί» τον Τζιμπρίλ Σισέ το καλοκαίρι δεν σκέφτονται στον Παναθηναϊκό. Ο διεθνής επιθετικός είναι ο πρώτος σκόρερ των «πρασίνων» τα δύο χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα, ενώ αποδεικνύει έμπρακτα σε κάθε ευκαιρία, ότι δίκαια είναι πλέον και ο αρχηγός τους. Η διοικητική αστάθεια όμως των τελευταίων μηνών, σε συνδυασμό με την κακή εικόνα που είχε ο σύλλογος είχαν ξενερώσει τον Γάλλο φορ, ο οποίος είχε αρχίσει να σκέφτεται την αποχώρησή του από τον σύλλογο. Πλέον, βέβαια, όλα αυτά έχουν αλλάξει, αφού επί ημερών Φερέιρα ο Παναθηναϊκός έχει αρχίσει να αποδίδει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ η διοικούσα επιτροπή έχει βάλει σε μια, κατ’αρχήν, τάξη την ομάδα.

Για να συνεχίσει όμως και την επόμενη χρονιά ο Σισέ να φοράει την πράσινη φανέλα θα πρέπει να υπάρχουν και κάποιες προϋποθέσεις, που θα καλύπτουν τις φιλοδοξίες του, αλλά και να μην υπάρξουν συγκεκριμένες προτάσεις από το εξωτερικό. Η ρήτρα του πρώτου σκόρερ της Σούπερ Λίγκας είναι 14 εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι ετήσιες απολαβές του 2 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς τα μπόνους. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί ομάδα από το εξωτερικό που θα καλύπτει τις απαιτήσεις τόσο της ομάδας, όσο και του ποδοσφαιριστή. Οπότε το μοναδικό ενδεχόμενο είναι να έρθει κάποια πρόταση από μεγάλη ομάδα της Γαλλίας ή της Αγγλίας (βλ. Λίβερπουλ), για χάρη της οποίας ο Σισέ θα κάνει κάποια υποχώρηση αναφορικά με τις απαιτήσεις του. Το ενδεχόμενο να έρθει κάποια πολύ μεγάλη πρόταση από αραβική ή αμερικανική χώρα δεν θα πρέπει να ανησυχεί τους φίλους του «τριφυλλιού», αφού ο Γάλλος στράικερ δεν έχει σκοπό ακόμα να πάει για τα …ένσημα.

Από την άλλη πλευρά θα πρέπει να υπάρξει μια ισχυρή, σε όλα τα επίπεδα, διοίκηση το καλοκαίρι, η οποία κατά τον Σισέ θα μπορεί να προστατεύει τα συμφέροντα της ομάδας. Εκτός του διοικητικού θα πρέπει να υπάρξει και ενίσχυση του ρόστερ, ώστε να είναι ανταγωνιστικός ο σύλλογος την επόμενη χρονιά και να μπορεί να διεκδικήσει τους στόχους του. Ένας από αυτούς είναι και η συμμετοχή στο Champions League, το οποίο βοηθάει κάθε παίκτη να «λάμψει». Από εκεί και πέρα, το κλίμα στα αποδυτήρια είναι σε πολύ καλό επίπεδο ήδη, ενώ οι σχέσεις του Σισέ με τον κόσμο είναι ιδανική και δεν υπάρχει πρόβλημα, αντίθετα είναι ένας από τους λόγους υπέρ της παραμονής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου