ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Επίσκεψη Μαρινάκη στην ΕΠΟ!

Επίσκεψη Μαρινάκη στην ΕΠΟ!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε την κατάσταση στα χέρια του! Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού πήγε στα γραφεία της ΕΠΟ και ζήτησε εξηγήσεις, σχετικά με την ποινή που επιβλήθηκε στον Κέβιν Μιραλάς.
Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός ήταν οργισμένος και φανέρωσε τον εκνευρισμό του σε όσους βρέθηκαν μπροστά του, καθώς ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, απουσίαζε από τα γραφεία!
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε εξηγήσεις το μεσημέρι της Παρασκευής (11/2), καθώς επισκέφθηκε τα γραφεία της ΕΠΟ για το θέμα που προέκυψε με την τιμωρία του Κέβιν Μιραλάς.

Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού είχε συνομιλία με τον γενικό γραμματέα της Ομοσπονδίας, Γιάννη Οικονομίδη και τον αντιπρόεδρο της ΕΠΟ, Άρη Σταθόπουλο, οι οποίοι άκουσαν τα παράπονα του κ. Μαρινάκη για την ανεκδιήγητη απόφαση (τόσο για την τιμωρία του Μιραλάς όσο και για το γεγονός ότι δεν ενημερώθηκε έγκαιρα ο Ολυμπιακός).


Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ήταν έξαλλος. Η θέση της ΕΠΟ είναι πως ο διαιτητής Σταύρος Μάνταλος άργησε να παραδώσει το φύλλο αγώνα του επαναληπτικού προημιτελικού με τον ΠΑΟΚ, αλλά με την εξήγηση αυτή δεν πείθεται κανένας...

Να σημειωθεί πως η έφεση του Ολυμπιακού θα εκδικαστεί το πρωί του Σαββάτου (12/2, 10:00), όταν και θα γίνει γνωστό αν η πειραϊκή ομάδα θα μπορέσει να έχει στη διάθεσή της τον Κέβιν Μιραλάς για τον αγώνα με τον Άρη, ο οποίος είναι προγραμματισμένος στις 19:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου