ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Το Σάββατο με τον Ίκαρο

Το Σάββατο με τον Ίκαρο

Αλλαγή στην ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα με τον Ίκαρο Καλλιθέας ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ και το παιχνίδι θα γίνει το Σάββατο (12/2) αντί της Κυριακής (13/2).
Οι ερυθρόλευκοι δέχτηκαν την νέα ημερομηνία τέλεσης του αγώνα με ικανοποίηση, αφού κερδίζουν μια ημέρα ξεκούρασης, ενόψει του κρίσιμου παιχνιδιού κόντρα στη Βαλένθια για το Top -16.
Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ήταν αρκετά εκνευρισμένος όταν αρχικά πληροφορήθηκε ότι το ματς κόντρα στον Ίκαρο θα γινόταν την Κυριακή 13/2 (στις 17:00) και αυτό γιατί ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι εναντίον της Βαλένθια την επόμενη Πέμπτη που θα κρίνει πολλά για το μέλλον της ομάδας στην φετινή Ευρωλίγκα και οι ερυθρόλευκοι θα είχαν λιγότερες μέρες ξεκούρασης και προετοιμασίας για τη μάχη ενάντια στους Ισπανούς.


Ο ΕΣΑΚΕ τελικά γνωστοποίησε- μέσω σχετικής ανακοίνωσης- μερικές αλλαγές στο αγωνιστικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της 17ης και 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 και ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Ίκαρο το μια ημέρα πριν.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

"Ο ΕΣΑΚΕ σας ενημερώνει  για τις κάτωθι αλλαγές στο αγωνιστικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της 17ης και της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Basket League ΟΠΑΠ 2010-2011:

Ο αγώνας μεταξύ των ομάδων Α.Ε ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π  της 17ης αγωνιστικής, θα διεξαχθεί το Σάββατο 12-2-2011 (αντί την Κυριακή 13-2-2011) στο ίδιο γήπεδο και ώρα 19:00 (αντί 17:00) και δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου