ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Λίγο απ’ όλα



Λίγο απ’ όλα
10/2/2011
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ...Με δέκα να δουλεύουν και το διαιτητή ενίοτε για τον ένα, τον <<τεράστιο ΣΙΣΙ>>, ο χαρακτηρισμός ανήκει στην ΠΡΑΣΙΝΗ, πληροφορούμαστε ότι το <<τρεχαντήρι >> τους,διότι αυτή είναι και η μόνη ικανότητα που διαθέτει (περί ντρίπλας και ποδοσφαιρικής τέχνης ούτε λόγος να γίνεται) θα παραμείνει στον ΠΑΟ για πάντα(!) ανεξαρτήτως οικονομικών της ΠΑΕ το καλοκαίρι. Προφανώς ανακάλυψαν τρόπο να μαζέψουν χρήματα από νέες πηγές … Λέγεται ότι θα βγάλουν δίσκο στις Εκκλησίες!!!
Τελειωμό δεν έχουν τα βάσανα για την Διοίκηση της ΑΕΚ εν όψει και του αγώνα της Κυριακής. Χωρίς να σταματήσει η έρευνα για βρεθεί πόσα και πού πήγαν τα χρήματα του ταμίου,τώρα προέκυψε θέμα διορισμού Διοίκησης από το Πρωτοδικείο,λόγω απουσίας ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ. Ειναι αγνωστο τι θα πράξει του λοιπού ο χάρτινος τίγρης πρόεδρος καθώς στο θέμα ΜΠΛΑΝΚΟ κάνει την πάπια αφ’ ενός αλλά και ο Χιμένεθ μετά το ματς με τον ΑΡΗ τον ξεβ@@@@@@ στα ίσα. Ολες οι ελπίδες έχουν εναποτεθεί στο ΜΑΤΣ με τον Παναθηναϊκό καθώς πρόωρα θα αναδειχθεί η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΥΤΟΥ.

Σπουδαία θα είναι η αναμέτρηση του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ με τον ΠΑΟΚ καθόσο ο Λεμονής από την μια και ο Χάβος από την άλλη θα διασταυρώσουν στο γήπεδο τις ενδεκάδες τους. Συναισθηματικά ο κόσμος είναι με τον Πανιώνιο όχι γιατί ο Λεμονής είναι αυτός που γνωρίζουμε όλοι εμείς αλλά γιατί ο Πανιώνιος πρέπει να κρατηθεί στην κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου