ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη 9-7 (VIDEO)

Tα κορίτσια του Ολυμπιακού έκαναν το δεύτερο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου, επικρατώντας της Βουλιαγμένης με 9-7 στον Πειραιά. Η ομάδα έπαιξε για μία ακόμα φορά ψυχωμένα και κατέκτησε δίκαια τη νίκη. Τη Δευτέρα ο τρίτος τελικός στον Λαιμό.

 Η καλύτερη ομάδα της Α1 κέρδισε την Βουλιαγμένη και είναι έτοιμη να σηκώσει την κούπα μέσα στο... σπίτι του συγκροτήματος της Αλεξίας Καμμένου.

   
Οι ερυθρόλευκες πανάξια πανηγύρισαν μία ακόμα νίκη με καλύτερες τις Φαν Μπέλκουμ, Μανωλιουδάκη και Αντωνάκου, οι οποίες εκμεταλλευόμενες την πολύ κακή μέρα της Κούβδου, ουκ ολίγες φορές σούταραν από μακρινή απόσταση και μάλιστα με επιτυχία.

Η Βουλιαγμένη για ακόμη μία φορά έδειξε να είναι πολύ κατώτερη του Θρύλου και δίκαια θα μείνει όπως όλα δείχνουν με την χαρά της δεύτερης θέσης.

Ο αγώνας...      

Η αρμάδα του Πειραιά μπήκε πολύ δυνατά στον δεύτερο τελικό και με το... καλημέρα (στην πρώτη της επίθεση) με την Μανωλιουδάκη άνοιξε τον... χορό των τερμάτων. Λίγα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά της Αντωνάκου με φοβερό σουτ από την περιφέρεια να πιάσει κοιμώμενη την Κούβδου.

Η Βουλιαγμένη απάντησε με την Γερολύμου, ενώ η Λιόση έφερε το ματς στα ίσα σε μία κόντρα επίθεση των φιλοξενούμενων. Μάλιστα, η Βουλιαγμένη πήρε για πρώτη φορά προβάδισμα στο ματς, λίγο πριν την εκπνοή του οκταλέπτου.

Η δεύτερη περίοδος ξεκίνησε όπως τελείωσε η πρώτη με την Ρουμπέση να δίνει προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα της, αλλά ο Ολυμπιακός αντέδρασε άμεσα και μείωσε με την αρχηγό του Αντωνακάκου. Η Αβραμίδου μερικά λεπτά αργότερα επανέφερε τις ισορροπίες στο ματς, ενώ η Μανωλιουδάκη με φοβερό σουτ από την περιφέρεια έκανε το 5-4, το οποίο και ήταν το σκορ του δεύτερου ημιχρόνου.

Στην τρίτη περίοδο η Μανωλιουδάκη έγραψε το 6-4, αλλά η Τσουκαλά μείωσε άμεσα για την Βουλιαγμένη. Η χαρά τους, όμως, δεν κράτησε πολύ, καθώς η Φαν Μπέλκουμ έκανε το 7-5 το οποίο παρέμεινε μέχρι το τέλος του τρίτου οκταλέπτου.           

Ο Θρύλος στην τελευταία περίοδο ανέβασε ακόμα περισσότερο την απόδοση του στην άμυνα, ενώ στην επίθεση συνέχισε να βγάζει φωτιές. Η κορυφαία παίκτρια των ερυθρολεύκων, Μανωλιουδάκη με νέο υπέροχο γκολ έβαλε βάσεις νίκης διευρύνοντας ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ (8-5).  Η Βουλιαγμένη προσπάθησε να μπει εκ νέου στο ματς μειώνοντας με την Κονούκχ σε 8-6, ενώ η Ρουμπέση το έκανε για λίγο "θρίλερ", καθώς μείωσε στο ένα γκολ.

 Η Φαν Μπέλκουμ, όμως με ατομική ενέργεια έβαλε "STOP" στα σχέδια αποδράσεως των φιλοξενούμενων, καθαρίζοντας την μπουγάδα για τον Ολυμπιακό. Το 9-7 έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα και πλέον οι Πειραιώτισσες είναι έτοιμες για το ματς της Δευτέρας στον Λαιμό, όπου με νίκη πανηγυρίζουν την 4η κούπα στην ιστορία τους.
redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου