ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Μπάχαλο με τα εισιτήρια του Final 4

Μπάχαλο με τα εισιτήρια του Final 4

03/05/2011
Μπάχαλο με τα εισιτήρια του Final 4 
Υποσχέσεις ταξιδιωτικών γραφείων που έμειναν υποσχέσεις, ταξίδια ανθρώπων του Παναθηναϊκού στη Βαρκελώνη για την εξασφάλιση περισσότερων εισιτηρίων λόγω αυξημένης ζήτησης, αλλά και η απογοήτευση «ερυθρόλευκων» και «μπλαουγκράνα» οπαδών που αρνήθηκαν να δώσουν εισιτήρια στους «εχθρούς» τους, δημιούργησαν ένα μπάχαλο με τα εισιτήρια των οπαδών του Παναθηναϊκού και την παρουσία τους στο Fainal 4 της Βαρκελώνης.

Το www.sport-fm.gr σας παρουσιάζει την ιστορία.

Ταξιδιωτικά γραφεία σε όλη την Αθήνα, προσέφεραν όλο το πακέτο του F4 στους οπαδούς του Παναθηναϊκού(αεροπορικά, διαμονή και εισιτήρια γηπέδου), θεωρώντας πως θα εξασφαλίσουν αυτά που υπόσχονταν στον κόσμο του «τριφυλλιού». Έτσι, πολλοί «πράσινοι» οπαδοί έδωσαν προκαταβολή, για να «κλείσουν» μια θέση, παραμένοντας ταυτόχρονα χαλαροί. Που να ήξεραν, όμως, τι τους περίμενε…

Τα πρακτορεία δεν πήραν τα εισιτήρια που ζήτησαν και καθυστερούσαν να ενημερώσουν τους πελάτες τους, ψάχνοντας σε κάθε πιθανή μεριά να… μαζέψουν, αυτά που είχαν υποσχεθεί. Αυτό δεν κατέστη δυνατό και αρκετοί είναι αυτοί, που έδωσαν προκαταβολή και θα χάσουν το παιχνίδι. Το κακό στην περίπτωσή τους είναι πως έχασαν πολύτιμο χρόνο, αφού ήταν ήρεμοι μια και είχαν δώσει την προκαταβολή που θα τους εξασφάλιζε καρέκλα στη γιορτή!

Η «πατάτα» των πρακτορείων… κυκλοφόρησε στην πιάτσα και αρκετοί από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού θορυβήθηκαν κι άρχισαν να ψάχνονται μέσω του διαδικτύου. Κάποιοι βρήκαν εισιτήρια με υπέρογκες τιμές. Οι περισσότεροι όμως, χτύπησαν πόρτες που ήταν σφραγισμένες. Γιατί; Επειδή οι κάτοχοι των περισσότερων εξασφαλισμένων εισιτηρίων που δεν τα χρειάζονταν πια, ήταν οπαδοί του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα…

Οι φίλοι των «ερυθρόλευκων», απογοητευμένοι από τη μη παρουσία τους στο F4, δεν είχαν και την καλύτερη διάθεση απέναντι στους «αιώνιους» αντιπάλους τους και προτίμησαν να τα πουλήσουν στο διαδύκτιο, κυρίως, σε οπαδούς της Μακάμπι. Το ίδιο έπραξαν και οι φίλοι των «μπλαουγκράνα», αφού η… πίκρα του αποκλεισμού προέρχονταν από τον Παναθηναϊκό.

Η ΚΑΕ ενημερώθηκε για το πρόβλημα και από τα ταξιδιωτικά πρακτορεία και από τον κόσμο της ομάδας αφού ήδη είχε δημιουργηθεί το αλαλούμ. Οι κινήσεις της διοίκησης ήταν άμεσες. Ο Μάνος Παπαδόπουλος ταξίδεψε στη Βαρκελώνη για να εξασφαλίσει περισσότερα εισιτήρια. Παρά την προσπάθεια που έκανε, δεν υπήρξε αντίκρισμα, αφού η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έδωσε στον άνθρωπο του Παναθηναϊκού τον αριθμό που εξαρχής είχε πει στους «πράσινους».

Δυστυχώς, αρκετοί οπαδοί του «τριφυλλιού» δεν θα καταφέρουν να παρακολουθήσουν το F4, παρά το γεγονός πως είχαν προνοήσει. Το μπάχαλο που έχει δημιουργηθεί είναι τεράστιο και οι καταγγελίες αρκετές. Σύμφωνα με τις ως τώρα εκτιμήσεις, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θα είναι περίπου 3.500 χιλιάδες, ενώ υπήρχε ζήτηση για 8.000!

Πολλοί από τους… άτυχους, θα ταξιδέψουν στην Βαρκελώνη χωρίς εισιτήριο, ψάχνοντας στην μαύρη αγορά. Άλλοι θα τριγυρνούν στην πόλη κι άλλοι θα περιμένουν υπομονετικά έξω από το γήπεδο. Μια συνηθισμένη τακτική, αφού οι ηττημένοι των ημιτελικών, συχνά, πουλάνε τα εισιτήρια τους μια και δεν υπάρχει πια ενδιαφέρον για την ομάδα τους, ενώ ταυτόχρονα, ρίχνουν και το κόστος της εκδρομής που έχουν πραγματοποιήσει! Αξίζει να αναφερθεί, πως ο άλλος ημιτελικός μεταξύ της Μακάμπι και της Ρεάλ Μαδρίτης, θα έχει πολλά εισιτήρια να διατεθούν. Αμφότεροι, θα έχουν πολύ κόσμο μαζί τους στη διοργάνωση και είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία για κάποιους…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου