ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Υποβιβασμός για Ηρακλή!

Υποβιβασμός για Ηρακλή!

04/05/2011
Υποβιβασμός για Ηρακλή!
Στη Football League θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο Ηρακλής! Η έφεσή του απορρίφθηκε, σε αντίθεση με αυτή του Πανιωνίου, καθώς ο φάκελος που κατατέθηκε και τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν δεν κάλυψαν τα μέλη της Επιτροπής Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Πλέον αναμένεται η εκδίκαση της προσφυγής της Σούπερ Λίγκας στο Διαιτητικό Δικαστήριο, όπου η διοργανώτρια αρχή θα εισηγηθεί να διατηρηθεί στη μεγάλη κατηγορία ο Αστέρας Τρίπολης και να μην ανέβει μία επιπλέον ομάδα της Football League στη Σούπερ Λίγκα, όπως αναφέρει ο κανονισμός. Στην εκδίκαση έχει ζητήσει να παρέμβει και η Ένωση Β’ και Γ’ Εθνικής.

Αντίθετα με τον Ηρακλή, ο Πανιώνιος εξασφάλισε την άδεια από την Επιτροπή της ΕΠΟ, αφού τα στοιχεία που προσκόμισε κατά την εκδίκαση της έφεσης κρίθηκαν επαρκή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

1.Εκανε δεκτή τυπικά και κατ' ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Πανιώνιος. Εκδίδει άδεια UEFA για την περίοδο 2011-2012 και της επιβάλλει πρόστιμο 7.000 ευρώ για παραβάσεις καταληκτικών προθεσμιών.

2.Εκανε δεκτή τυπικά και κατ' ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός. Εκδίδει άδεια UEFA για την περίοδο 2011-2012 και της επιβάλλει πρόστιμο 7.000 ευρώ για παραβάσεις καταληκτικών προθεσμιών.

3.Εκανε δεκτή τυπικά και απέρριψε κατ' ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Ηρακλής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η άδεια που εκδίδεται για κάθε ΠΑΕ αναφέρεται ως άδεια UEFA, μετά την πλήρη εξομοίωση των κριτηρίων για τη συμμετοχή, τόσο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όσο στο πρωτάθλημα της Super League».
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου