Του Δημήτρη Γρηγορόπουλου

«Δεν έχει κωλύματα με κανέναν ο Βαλβέρδε ότι κι αν έχει συμβεί στο παρελθόν. Με τον Κώστα, όμως, κάποια πράγματα εξαρτώνται περισσότερο από τον ίδιο. Και μέχρι στιγμής αυτό δεν φαίνεται να το έχει καταλάβει…»

Σχόλια σαν κι αυτό γίνονται στο Ρέντη για το καυτό θέμα του Κώστα Μήτρογλου, που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ακόμα με σιγουριά αν θα βρίσκεται ή όχι στο ρόστερ της νέας περιόδου. Οι πιθανότητες δεν φαίνεται να είναι προς το μέρος του, αλλά στα φιλικά της Κύπρου θα έχει μία ακόμα ευκαιρία για να πείσει τον προπονητή του, η οποία θα είναι και η τελευταία...

Μέχρι στιγμής, πάντως, ο Μήτρογλου... δεν έχει κάνει κάτι για να πείσει τον Βαλβέρδε και οι ελπίδες του δεν είναι πολλές. Αν δεν ήταν και Έλληνας, μάλιστα, μάλλον θα ήταν... μηδαμινές. Με δεδομένο, όμως, το πρόβλημα που έχει η ομάδα με την έλλειψη Ελλήνων παικτών, δεν είναι και εύκολη απόφαση να διώξεις το σέντερ φορ της εθνικής ομάδας.

Το θέμα του Μήτρογλου θα ξεκαθαρίσει μετά την επιστροφή της αποστολής από την Κύπρο, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όποια απόφαση κι αν ληφθεί, ο παίκτης θα παραμείνει ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο του Ολυμπιακού, το οποίο θα αξιοποιηθεί αναλόγως. Και υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να αξιοποιηθεί το περιουσιακό στοιχείο που ακούει στο όνομα Μήτρογλου.