ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Ηρακλής: Νέα ανακοίνωση των παικτών του Γηραιού κατά του Στέλιου Γιαννακόπουλου

Ηρακλής: Νέα ανακοίνωση των παικτών του Γηραιού κατά του Στέλιου Γιαννακόπουλου


iraklis paiktes anakoinosi giannakopoulosΟ «χαρτοπόλεμος» μεταξύ των παικτών του Ηρακλή και του προέδρου του ΠΣΑΠ, Στέλιου συνεχίζεται. Μετά την ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών του Γηραιού και την απάντηση από τον κ. Γιαννακόπουλο, οι πρώτοι επανήλθαν, κατηγορώντας το Συνδικαλιστικό τους Όργανο για απάθεια:
«Σε απάντηση της ανακοίνωσής σας, το πρώτο, που μπορούμε να σημειώσουμε είναι ότι αποτελεί σχήμα οξύμωρο το να δηλώνετε αλληλέγγυοι και ταυτόχρονα να αμφισβητείτε ότι είμαστε εκείνοι που συνέγραψαν την επιστολή, που υπογράφουμε.
Το θέμα μας είναι ότι το Σωματείο στο οποίο εργαζόμαστε κινδυνεύει με καταστροφή και το Συνδικαλιστικό Όργανο, που οφείλει να μας καλύπτει σε θέματα επαγγελματικών και εργασιακών δικαιωμάτων, είναι – πέρα από κάθε αμφισβήτηση – απόν.
Η στάση σας έχει καταγραφεί και η θέση μας δεν μεταβάλλεται. Με τις απρεπείς «αμφιβολίες» σας ενισχύετε τα παράπονα, που διατηρούμε. Συγχωρέστε μας για το γεγονός ότι δεν διατηρούμε… γραφεία, ως ποδοσφαιριστές του ΗΡΑΚΛΗ, όπως και προσωπικό αριθμό fax.
Υ.Γ. Κύριε Γιαννακόπουλε, μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας…
ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ – ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΣΑΠ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου