ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Στον τελικό η Μπάρτσα, στον «τοίχο» ο Ντε Μπλέκερε! (video)

Στον τελικό η Μπάρτσα, στον «τοίχο» ο Ντε Μπλέκερε! (video)

04/05/2011
Η Μπαρτσελόνα χρειάστηκε την… συμβολή του Βέλγου διαιτητή-ο οποίος ακύρωσε καθαρό γκολ του Ιγκουαϊν στο 0-0-για να προκριθεί στον τελικό του Γουέμπλεϊ, περιμένοντας την σημερινή αναμέτρηση του "Όλντ Τράφορντ" μεταξύ της Μάντσεστερ και της Σάλκε για να μάθει την αντίπαλό της. Ο Ντε Μπλέκερε «είδε» φάουλ του Ρονάλντο πάνω στον Μαστσεράνο, σε μια φάση που ίσως να άλλαζε τη ροή και την εξέλιξη του παιχνιδιού. Τελικά οι «μπλαουγκράνα» βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Πέδρο στο 54’, ενώ το τελικό 1-1 διαμόρφωσε δέκα λεπτά αργότερα για την Ρεάλ ο Μαρτσέλο.

Στη συνέχεια οι «καταλανοί» με όπλο το γνωστό passing-game τους κράτησαν τους Μαδριλένους μακριά από την εστία του Βαλντές και το σφύριγμα της λήξης τους βρήκε να πανηγυρίζουν σαν μικρά παιδιά στο κέντρο του γηπέδου.

Στα ευχάριστα η επιστροφή στην ενεργό δράση του Έικ Αμπιντάλ μετά τη σοβαρή εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε. Ο Γάλλος πέρασε σαν αλλαγή στη θέση του Πουγιόλ λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης.

Πλέον όλη η Ευρώπη περιμένει με ενδιαφέρον την τοποθέτηση του Ζοσέ Μουρίνιο για την διαιτησία του αγώνα, μετά και τα όσα είχαν προηγηθεί όλες αυτές τις μέρες. Να σημειώσουμε πως ο Πορτογάλος είδε τον αγώνα από το ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η αποστολή της ομάδας και δεν ήταν στο γήπεδο.


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βίκτορ Βαλντές, Ντανιέλ Άλβες, Μαστσεράνο, Πικέ, Πουγιόλ (90' Αμπιντάλ), Μπουσκέτς, Τσάβι, Ινιέστα, Πέδρο (92' Άφελαϊ), Μέσι, Βίγια (74' Σεϊντού Κεϊτά)

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Αρμπελόα, Ρικάρντο Καρβάλιο, Ραούλ Αλμπιόλ, Μαρσέλο, Λασανά Ντιαρά, Τσάμπι Αλόνσο, Κακά (60' Μεσούτ Εζίλ), Κριστιάνο Ρονάλντο, Ντι Μαρία, Ιγκουαΐν (55' Αντεμπαγιόρ)

szólj hozzá: Barcelona 1-0 Real Madrid


szólj hozzá: Barcelona 1-1 Real Madrid


www.thrylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου