ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Ε, όχι και να κάνουν Σκοπιανό τον Ηρακλή! Eπεισοδια σην πορεια...(video)

Ε, όχι και να κάνουν Σκοπιανό τον Ηρακλή! Eπεισοδια σην πορεια...(video)

Ένα ασύλληπτο σενάριο επιστημονικής φαντασίας επεξεργάζονται κάποιοι φίλαθλοι του Ηρακλή που διαμαρτύρονται στο Κατσάνειο για τον υποβιβασμό της ομάδας.

Ε, όχι και να κάνουν Σκοπιανό τον Ηρακλή!
Η απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ να μην κάνει δεκτή την έφεση του Ηρακλή για την αδειοδότηση της ομάδας, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στην Θεσσαλονίκη.

Το βράδυ της Τετάρτης συγκεντρώθηκαν στο Κατσάνειο περισσότεροι από 5.000 φίλαθλοι του «Γηραιού», με κάποιους εξ αυτών να διαμαρτύρονται με σημαίες των Σκοπίων!

«Από τη στιγμή που πατήσατε όλα τα θέματα υγείας του ελληνικού ποδοσφαίρου (κασέτες κλπ.) και ο Ηρακλής είναι το μοναδικό πρόβλημα, εμείς φεύγουμε και πάμε στα Σκόπια» έλεγαν μερικοί εξ αυτών.

Στο Κατσάνειο βρέθηκε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Τάκης, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από εξοργισμένους οπαδούς της ομάδας και φυγαδεύτηκε. Εκεί βρίσκονται όμως οι Ηλιάδης, Κανακούδης και Παπατσεριανός.

Λίγο μετά τις 21.30 ξεκίνησε και η πορεία προς το κέντρο της πόλης…
Δεν έλειψαν τα επεισόδια ομως από τη  πορεία των οπαδών του Ηρακλή το βράδυ της Τετάρτης (4/5) στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης. Αφού οι συγκεντρωμένοι αποχωρούσαν από το δημαρχείο, το οποίο απέκλεισαν για μισή ώρα περίπου, ένταση δημιουργήθηκε στην οδό Τσιμισκή και συγκεκριμένα στο ύψος της ΧΑΝΘ. Οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε εκτεταμένη χρήση χημικών, με αποτέλεσμα να «κόψουν» την πορεία στα δύο. Όσοι έμειναν πίσω τράπηκαν από τα ΜΑΤ σε φυγή προς την οδό Αγγελάκη, ενώ οι υπόλοιποι κατευθύνθηκαν στην Τσιμισκή, όπου τα έκτροπα συνεχίστηκαν, ενώ έγιναν και αρκετές προσαγωγές.
Δείτε το video από τα επεισόδια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου