ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Αγγέλου: "Υψηλό ρυθμό και συγκέντρωση"

Αγγέλου: "Υψηλό ρυθμό και συγκέντρωση"

Ο Βαγγέλης Αγγέλου μίλησε για το παιχνίδι της Τετάρτης (4/5, 19:00, ΕΤ1) με τον Κολοσσό στη Ρόδο και τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να αντιμετωπίσουν το ματς με υψηλό ρυθμό και συγκέντρωση. Δηλώσεις για τον αγώνα έκανε και ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης.
Ο Ολυμπιακός προηγείται με 1-0 του Κολοσσού στη σειρά της πρώτης φάσης των πλέι-οφ του ελληνικού πρωταθλήματος και την Τετάρτη (4/5, 19:00, ΕΤ1) αντιμετωπίζει τους Ροδίτες στο "Βενετόκλειο" για το δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι. Στόχος; Μόνο η νίκη, ώστε οι ερυθρόλευκοι να "σκουπίσουν" την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου και να πάρουν την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.
Ο Βαγγέλης Αγγέλου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για τον συγκεκριμένο αγώνα, επισημαίνοντας πως στον Ολυμπιακό περιμένουν μια διαφορετική αντίδραση από τον Κολοσσό και γι' αυτό θα πρέπει οι ερυθρόλευκοι να έχουν υψηλό ρυθμό και συγκέντρωση κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

"Περιμένουμε διαφορετική αντίδραση από τον Κολοσσό, αλλά εμείς θα πρέπει αυτό το διάστημα να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με υψηλό ρυθμό και συγκέντρωση. Τα δεδομένα που υπήρχαν και πριν το πρώτο ματς συνεχίζουν να υπάρχουν και βάσει αυτών εμείς θα πορευτούμε", ήταν τα ακριβή λόγια του βοηθού του Ντούσαν Ίβκοβιτς, ενώ ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης τόνισε πως το παιχνίδι της Ρόδου στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (που είχε κριθεί με ένα τρίποντο του Βασίλη Σπανούλη στο τέλος του αγώνα) θα λειτουργήσει σαν οδηγός για την ομάδα του.

Μαυροκεφαλίδης: "Δεν έχει σβήσει από τη μνήμη μας"

"Ο Κολοσσός δεν έχει κανένα απολύτως άγχος και σίγουρα θα θελήσει να κλέψει την παράσταση σ’ ένα παιχνίδι μπροστά στον κόσμο του. Το παιχνίδι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος δεν έχει σβήσει από τη μνήμη μας κι αυτό πιστεύω ότι θα μας οδηγήσει στο να είμαστε ακόμα πιο συγκεντρωμένοι και προετοιμασμένοι για το συγκεκριμένο παιχνίδι", δήλωσε χαρακτηριστικά ο φόργουορντ των Πειραιωτών.
www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου