ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Οι τρεις «δρόμοι» του Ράσο


Οι τρεις «δρόμοι» του Ράσο

2 Μαΐου, 2011 
ΝΕΣΤΕΡΟΒΙΤΣΟ Απρίλιος είχε έντονες στιγμές για τον Ολυμπιακό, καθώς ξεκίνησε με τον άδοξο αποκλεισμό από τη Σιένα, συνεχίστηκε με τους τραυματισμούς του Βασίλη Σπανούλη και του Ράσο Νεστέροβιτς και τουλάχιστον είχε «happy end» με την απόκτηση του Γιώργου Πρίντεζη, λίγο πριν εκπνεύσει η σχετική προθεσμία.
Πλέον η ομάδα έχει μπει στην αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στις 15 Μάιου κι ακολούθως για τους τελικούς της Α1. Ο Σπανούλης συνεχίζει να ακολουθεί εντατική θεραπεία επί καθημερινής βάσης, ώστε να «προλάβει» τον τελικό, ενώ ο Νεστέροβιτς δεν έχει πάρει ακόμα την απόφαση του.

Το θέμα του Σλοβένου είναι το πιο σοβαρό, καθώς ένας από τους τρεις «δρόμους» που μπορεί να ακολουθήσει είναι η απόσυρση από την ενεργό δράση. Φαντάζει και είναι λυπηρό για έναν παίκτη με τη σπουδαία καριέρα του Ράσο (με κορυφαίες στιγμές την Ευρωλίγκα του 1998 και τον τίτλο του ΝΒΑ το 2005) να τερματίσει έτσι άδοξα την επαγγελματική του θητεία και γι’ αυτό το λόγο θέλησε να συμβουλευτεί ειδικούς απ’ όλο τον κόσμο.
Έστειλε τις εξετάσεις του στην Αμερική, πήγε στην Ιταλία και μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινώσει την απόφαση του. Ο Ίβκοβιτς άφησε ένα παράθυρο να επιστρέψει τη φετινή σεζόν, αλλά αυτό είναι το σενάριο με τις λιγότερες πιθανότητες. Ο Νεστέροβιτς θα μπορούσε να κάνει θεραπεία και να παίξει στους τελικούς, πλην όμως στα 34 του χρόνια, κάτι τέτοιο είναι επικίνδυνο.

Οπότε λογικά θα κάνει εγχείρηση κι ακολούθως θα κρίνει, αν θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του την επόμενη σεζόν, ή αν απλά θα ανακοινώσει το τέλος της καριέρας του. 
www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου